Interessant:

Truphone wordt waarschijnlijk hoofdsponsor van Vitesse

nieuws 2 mei 2014 om 10:21

Naar verluidt wordt de Britse telecomprovider Truphone, waarvan Chelsea-eigenaaráRoman Abramovitsj gedeeltelijk de eigenaar is, volgend jaar de hoofdsponsor van de Arnhemse voetbalclub Vitesse.

Dat meldt De Gelderlanderáte hebben vernomen uit niet nader genoemde "bronnen". De RussischeáChelsea-eigenaaráRoman Abramovitsj kocht vorig jaar voor ongeveer 85 miljoen euro 23,3 procent van de aandelen van Truphone, een groot Brits telecombedrijf dat internationaal opereert.áAlexander Tsjigirinski, de Russische baas van Vitesse, wordt veelal gezien als een zetbaas vanáAbramovitsj: Vitesse huurt veel spelers van Chelsea die bij de club uit Londen niet aan spelen toekomen.

Vitesse wil de deal met Truphone tegenoveráDe Gelderlanderávooralsnog niet bevestigen of ontkennen. Vitesse heeft de laatste jaren veel moeite met het vinden van een hoofdsponsor. De laatste maanden was de Nederlandseámobiele telecomprovider Youfone shirtsponsor van Vitesse.

Naschrift: Truphone maakte 4 juni 2014 bekend vanaf 1 juli 2014 voor drie jaar officieel deáhoofd- en shirtsponsor van Vitesse te worden.

De Gelderlander