Interessant:

Ook Note in 12,2 inch versie: NotePRO 12.2

nieuws 7 januari 2014 om 12:13

Tijdens de CES in Las Vegas toont Samsung de Galaxy NotePRO 12.2 tablet, een 12,2 inch tablet met 3 GB intern geheugen en een 8 megapixel camera draaiend op Android 4.3.

De Samsung Galaxy NotePRO 12.2 is 's-werelds eerste 12,2-inch WQXGA breedbeeldscherm (16:10) en een resolutie van 2560x1600 pixels. Het extra brede scherm, ter grootte van een A4, is vooral handig bij het bekijken van Full HD video’s en bij het doornemen van veel informatie. De NotePRO 12.2 wordt geleverd met dezelde stylus (S-Pen) als de Galaxy Note 3 en de Galaxy Note 10.1 2014-editie. De bediening van je tablet wordt met de S-Pen een stuk eenvoudiger. Met een simpele klik open je een snelmenu, vanwaaruit je vijf applicaties kan starten.

Samsung Galaxy NotePRO
Samsung Galaxy NotePRO

"Met de nieuwe series GALAXY NotePRO en TabPRO verlegt de fabrikant opnieuw de grenzen van wat met innovatieve technologie mogelijk is. De komst van de NotePRO en TabPRO toont dat Samsung leider is in de tabletmarkt”, zegt Willem Visser, Director IT & Mobile bij Samsung Nederland.

Op de NotePRO is tevens Cisco WebEx Meetings geļnstalleerd. Met deze tool voor videoconferencing kun je gemakkelijk onderweg deelnemen aan zakelijk overleg. Het opstarten van een sessie doe je direct vanuit je adreslijst, een unicum voor Android-toestellen. Met Samsung e-Meeting kun je tijdens een meeting documenten delen zonder dat je bent verbonden met een centrale server of IT-netwerk. Bovenop de genoemde toepassingen voorziet Samsung zijn NotePRO en TabPRO-tablets van een uitgebreid pakket van veelgebruikte apps, zoals Evernote en Sketchbook Pro. Ook biedt Samsung twee jaar gratis 50GB Dropboxruimte aan.

Samsung Galaxy NotePRO
Samsung Galaxy NotePRO

De Samsung Galaxy NotePRO 12.2 komt in het eerste kwartaal van 2014 uit voor een adviesprijs van 749 euro voor de 32 GB WiFi-only uitvoering. Tegelijk met de NotePRO 12.2 introduceerde Samsung een drietal (goedkopere) TabPRO tablets.

portablegear.nl