Interessant:

Toshiba met 13,3 inch Chromebook

nieuws 7 januari 2014 om 13:02

Toshiba kondigt de nieuwe Toshiba Chromebook aan, de eerste Chromebook4 van 13,3 inch, voor gebruikers die het gemak willen van gegevensopslag in de cloud, waarbij deze gegevens vanaf elke locatie toegankelijk zijn.

De Toshiba Chromebook is voorzien van onmisbare web- en verbindingsopties en is daarmee geschikt voor werk én ontspanning. Het veelzijdige HD-scherm van 33,8 cm (13,3 inch) biedt voldoende schermruimte om te surfen op internet en voor apps en werkdocumenten en is bovendien compatibel met vertrouwde indelingen. De accu van de Chromebook gaat tot 91 uur mee en levert hoge prestaties, te beginnen met een korte opstarttijd. 

Toshiba Chromebook
Toshiba Chromebook

Met de Toshiba Chromebook sla je gegevens op in de cloud. Met een Wi-Fi-verbinding en 100 GB gratis opslagruimte in de cloud via de ingebouwde Google Drive beschik je altijd over een back-up van je gegevens en kun je je gegevens snel online opslaan, zodat ze gemakkelijker overal en altijd toegankelijk zijn. Gegevens kunnen ook worden gesynchroniseerd in de cloud zodat ze kunnen worden gedeeld op andere apparaten. Op deze manier kan inhoud gemakkelijker worden verplaatst en beheerd. Als een Google-document bijvoorbeeld wordt bewerkt op de Toshiba Chromebook, kan dit ook worden bekeken op een pc, tablet of smartphone, ongeacht of de gebruiker thuis is of onderweg3.

Het apparaat start op in slechts enkele seconden, zodat gebruikers snel toegang hebben tot de vertrouwde Chrome-browser. Pagina's die snel worden geladen, een snelle synchronisatie en honderdduizenden Google-apps die beschikbaar zijn in de Chrome Web Store: er is nog zoveel te ontdekken!

Toshiba Chromebook
Toshiba Chromebook

Enkele van de populairste Google-apps zijn ingebouwd in de Toshiba Chromebook, zodat ze altijd met één klik toegankelijk zijn. Zo kunnen gebruikers met één klik naar YouTube of Google+ Hangouts gaan. Je kunt ook heel gemakkelijk een Gmail-bericht of Google-document bewerken, zelfs als er geen internetverbinding is. Documenten kunnen moeiteloos eenvoudig worden gemaakt met het grote toetsenbord en ruime beeldscherm, terwijl het dankzij het uitstekende geluid en de HD-webcam nog leuker is om met vrienden te kletsen nadat het werk is gedaan.

Op dit apparaat hoef je je geen zorgen te maken over updates van Chrome OS of beveiligingssoftware. Als de Toshiba Chromebook verbinding heeft, zorgt deze er zelf voor dankzij automatische upgrades. Zo beschik je niet alleen over de nieuwste informatie en beveiliging, maar dit betekent ook dat je altijd verzekerd bent van je gemoedsrust en dat de Chromebook altijd optimaal werkt.

Toshiba Chromebook
Toshiba Chromebook

De Toshiba Chromebook is naar verwachting leverbaar vanaf eind februari tegen een adviesprijs van 299 euro.

portablegear.nl