Interessant:

Leitz komt met Complete Multicharger

nieuws 19 december 2013 om 12:13

Het Duitse Leitz introduceert in Nederland de Leitz Complete Multicharger, een multi-oplader waarop je vier verschillende mobiele apparaten tegelijkertijd kan opladen.

Ben je ook altijd het oplaadsnoer van je smartphone kwijt of kom je er op kantoor achter dat je de oplader net vandaag thuis hebt laten liggen? Met de Leitz Complete Multicharger heb je altijd de juiste oplaadsnoeren bij de hand en kun je meerdere apparaten tegelijk opladen. Via een USB-aansluiting kunnen vier apparaten tegelijk worden opgeladen. Zo heb je nooit meer last van lege batterijen.

Behalve voor het opladen van je apparatuur is de Multicharger ook handig om je iPad of tablet (staand of liggend) op te plaatsen, zodat je tijdens het opladen de tablet ook gewoon kunt gebruiken. Daarnaast is de multicharger ook mooi om te zien: het apparaat won dit jaar de prestigieuze internationale Red Dot Design Award.

De Leitz Complete Multicharger is ontworpen met een ge´ntegreerde kabelhaspel om kabels netjes te kunnen wegwerken. Verder worden er standaard extra korte kabels meegeleverd (onder andere mini-USB en micro-USB), zodat de originele kabels niet langer nodig zijn.áLeitz Complete Multicharger is in Nederland te koop voor een adviesprijs van 73 euro.

Leitz Complete Multicharger
Leitz Complete Multicharger

portablegear.nl


Gerelateerde producten