Interessant:

Cut the Rope 2 verschijnt voor iPhone en iPad

nieuws 20 december 2013 om 09:47

De Russische gamedeveloper ZeptoLab heeft officieel 'Cut the Rope 2' uitgebracht voor de iPhone, iPad en iPod touch. Een versie voor Android verschijnt begin volgend jaar.

Cut the Rope 2 werd eind september reeds aangekondigd. ZeptoLab maakte toen ook bekend de grens van 400 miljoen gedownloade mobiele games te hebben overschreden. Cut the Rope 2 biedt nieuwe personages, verfrissende spelelementen, lastige missies en natuurlijk Om Nom (het groene monster dat in alle Cut the Rope-games als hoofdkarakter figureert) zelf.

Om Nom heeft nog altijd maar één doel voor ogen: het eten van zoveel mogelijk snoepjes. In Cut the Rope 2 komt hij voor het eerst Nommies, lieve 'snoepverzamelhulpjes', tegen. Er zijn vijf Nommies: Roto (brengt Om Nom naar de beste snoepvanglocatis), Lick (kan met zijn tong bruggen maken), Blue (kan Om Nom naar nieuwe hoogtes tillen), Toss (kan voorwerpen, inclusief snoep, gooien) en Boo (kan Om Nom bang maken, zodat hij naar nieuwe hoogten kan springen).

Verder vind je in het spel - dat bestaat uit 120 volledig nieuwe levels - gloednieuwe hoofddeksels voor Om Nom. Cut the Rope 2 is nu te downloaden in de iTunes App Store voor € 0,89 (vanaf iOS 4.3). Het spel is geoptimaliseerd voor de Retina-display van de iPhone 5(S). Een Android-editie volgt volgend jaar.

Cut the Rope 2
Cut the Rope 2

iTunes App Store