Interessant:

Medion lanceert Akoya P2211T touch-notebook

nieuws 13 december 2013 om 11:58

Medion introduceert de Medion Akoya P2211T, een flexibele multimodus touch-notebook (met Windows 8.1) die vanaf nu te koop is bij de Media Markt voor 499 euro.

Medions hybride notebook-tablet kan met slechts één simpele handbeweging van de basisunit worden gescheiden om het notebook in een tablet te veranderen. Op deze manier kan je genieten van de vrijheid en mobiliteit van een tablet, maar ook  profiteren van de prestaties, productiviteit, opslagcapaciteit en aansluitmogelijkheden van een notebook. In combinatie met de basisunit wordt de werkduur van de accuduur verlengd tot 10 uur, belooft Medion.

De Medion Akoya P2211T draait op Windows 8.1 en is dankzij de krachtige Intel Celeron N2910 quad-core-processor en een DDR3L-werkgeheugen van 4GB perfect prima geschikt voor alle dagelijkse uitdagingen, zoals tekstverwerking, spreadsheet of presentaties. Foto's en video's zien er goed uit op het AHVA (Advanced Hyper Viewing Angle) Full-HD multi-touch display met IPS-technologie. Het Medion Solid Keyboard met aparte toetsen en de Medion clickpad met multi-touch gebaren staan borg voor maximale productiviteit in de notebookmodus.

Met een totale opslagcapaciteit van 564GB biedt de Akoya P2211T voldoende ruimte voor video's, foto's, muziek, apps of documenten. 64GB hiervan bevindt zich als snel flashgeheugen in de tabletunit. In de basisunit is 500GB beschikbaar. Daarnaast kan de opslagcapaciteit via de microSD-/SDHC-/SDXC-multikaartlezer van de tablet nog verder worden uitgebreid.

Voor snel surfen op het internet is de Akoya P2211T al uitgerust met de nieuwe WLAN IEEE 802.11ac-standaard. Hiermee kan je via de ingebouwde camera aan de voorzijde ook profiteren bij chats en videoconferenties die nu met een nog hogere kwaliteit kunnen worden gevoerd. Twee luidsprekers en Dolby Advanced Audio leveren zowel in de notebook- als in de tabletmodus een krachtige Dolby Surround Sound.

De Medion Akoya P2211T is per direct beschikbaar bij de Media Markt voor 499 euro.

Medion Akoya P2211T
Medion Akoya P2211T

portablegear.nl