Interessant:

Casio EX-10 geintroduceerd

nieuws 18 november 2013 om 10:07

Casio heeft in thuisland Japan de EX-10 geintroduceerd, een compactcamera met een verstelbaar scherm, een krachtige lens, WiFi en geavanceerde instellingsmogelijkheden.

De Casio EX-10 is een geavanceerde compactcamera met een (tot 180 graden) verstelbaar 3,5-inch SuperLCD-touchscreen, een Exilim Engine HS 3-beeldprocessor en een krachtige 12-megapixel CMOS-sensor met een 28mm groothoeklens en 4x optische zoom. Video's zijn in Full HD kwaliteit op te nemen en foto's kunnen in RAW-formaat worden vastgelegd.

In de burstmodus kan je 30 frames per seconde in volledige resolutie opnemen. Met de 'Auto Bracketing'-functie kan je instellingen handmatig analyseren: deze functie biedt een matrix van negen afbeeldingen -allemaal met een verschillende instelling-, zodat je meteen ziet welke optie wat doet. Tot slot zijn via WiFi foto's en video's draadloos te delen.

Casio introduceerde met de EX-ZR1000 eerder een geavanceerde compactcamera met een verstelbaar display. Het is nog niet bekend wanneer de Casio EX-10 naar Europa komt.

Casio EX-10
Casio EX-10

DPreview