Interessant:

ING introduceert mobiel iDEAL

nieuws 25 oktober 2013 om 10:00

Vanaf deze week is het voor klanten van de ING mogelijk om te betalen met iDEAL via de Mobiel Bankieren App. Daarnaast is het door deze update voor klanten nu mogelijk om het gebruik van de Betaalpas in het buitenland aan te passen.

Steeds meer mensen gebruiken hun smartphone of tablet om online aankopen te doen. Vanaf 25 oktober kan je als klant van ING gemakkelijk overal waar je wil deze online aankopen doen en betalen met iDEAL via de Mobiel Bankieren App met de vijfcijferige mobiele pincode. Op dit moment verloopt al ruim 15% van het iDEAL verkeer bij ING via mobiele schermen. Met de introductie van mobiel iDEAL maakt de ING het doen van aankopen via de smartphone en tablet eenvoudiger.

Een andere vernieuwing in de app is het aanpassen van het gebruik van de Betaalpas in het buitenland. Sinds het voorjaar van 2013 heeft de ING de Betaalpassen van de meeste klanten standaard uitgezet voor het gebruik buiten Europa. Zo wordt misbruik door criminelen met gestolen gegevens van betaalpassen beperkt. Als je buiten Europa op reis gaat, dan kan je vanaf nu gemakkelijk het gebruik van de Betaalpas wijzigen van 'Europa' naar 'Wereld' via de Mobiel Bankieren App. Als extra service krijg je, als je buiten Europa op reis gaat, een herinnering op de telefoon om de Betaalpas te wijzigen.

ING Mobiel Bankieren app
ING Mobiel Bankieren app

portablegear.nl