Interessant:

Doutzen Kroes promoot Samsung Galaxy S4 mini

nieuws 8 juli 2013 om 15:58

Topmodel Doutzen Kroes wordt de promoter van een aantal producten van Samsung Mobile in Nederland, te beginnen met de Samsung Galaxy S4 mini. Samsung en Kroes presenteerden het toestel vandaag in Amsterdam.

De samenwerking van Doutzen Kroes met Samsung is gebaseerd op een "communicatieconcept", aldus het persbericht, genaamd "Start The Conversation". Doutzen Kroes wordt de "aanjager annex gespreksleider" op het platform Start The Conversation. Het Friese topmodel Doutzen Kroes roept iedereen in Nederland op om samen met haar het gesprek aan te gaan. "Ze zal niet alleen haar eigen mening of belevenissen delen, maar ook de gesprekken die zij heeft met toonaangevende professionals uit het betreffende vakgebied", belooft Samsung.

Doutzen Kroes promoot Samsung Galaxy S4 mini
Doutzen Kroes promoot Samsung Galaxy S4 mini

Via het online platform Start The Conversation kan heel Nederland meepraten en meedenken met Doutzen Kroes. Het eerste onderwerp op starttheconversation.nl is fashion, een thema dat heel dicht bij Doutzen ligt. "Doutzen wil weten wat jij belangrijk vindt, wat jou beweegt, wat jouw ideeën zijn", ronkt het in Samsungs perspraatje. Het komende jaar zal ze een aantal gesprekken "aanjagen" door middel van een video-post - gefilmd met haar Samsung Galaxy S4 mini - en berichten op social media. Het online platform starttheconversation.nl is vanaf vandaag live.

Doutzen Kroes "bedient" het platform Start The Conversation via haar Galaxy S4 mini (i9195), de compacte versie van originele Galaxy S4. De Galaxy S4 mini verzekert je van krachtige prestaties (dual-core 1,7GHz processor), is makkelijk in het gebruik, heeft een strak design en neem je makkelijk mee (107 gram). Met de 8-megapixel camera aan de achterzijde en de 1,9-megapixel camera aan de voorzijde, zorgt de Galaxy S4 mini ervoor dat je alle situaties haarscherp vastlegt.

Vanaf vandaag krijgt iedereen die een Galaxy S4 mini aanschaft er een 'gesigneerde' oranje ("Doutzen's favoriete kleur") flip-cover 'by Doutzen' bij cadeau. De verkoopadviesprijs van de Galaxy S4 mini bedraagt € 499,-.  Samsung werkte eerder samen met topmodel Yfke Sturm.

Doutzen Kroes promoot Samsung Galaxy S4 mini
Doutzen Kroes promoot Samsung Galaxy S4 mini

portablegear.nl