Interessant:

LG Optimus G Pro in augustus in Nederland

nieuws 27 mei 2013 om 15:56

LG brengt de LG Optimus G Pro, een high-end Android-smartphone met een 5,5-inch display, 4G-support en een 13-megapixel camera, aankomende augustus naar Nederland.

De LG Optimus G Pro (E986) is in februari succesvol gelanceerd in Zuid-Korea, in 40 dagen werden daar 500.000 exemplaren verkocht, de snelst verkochte LG smartphone ooit. De Optimus G Pro valt op door de handige functies, zoals de 13-megapixel Full HD camera die 360º panorama-foto's met diepte-effect kan maken én daarnaast via de camera aan de voor- en achterkant tegelijkertijd een bijzonder moment op video kan vastleggen. Door de IPS-beeldschermtechnologie, worden kleuren in natuurgetrouwe weergave getoond. Door het heldere (5,5-inch) Full HD beeldscherm en de Full HD camera blijft de scherpte van het beeld optimaal, ook bij inzoomen.

LG Optimus G Pro
LG Optimus G Pro

Je kunt op de Optimus G Pro verschillende taken op hetzelfde moment uitvoeren, onder andere door de QSlide functie. Hierbij kun je een binnenkomend bericht in een semi-transparant scherm openen, terwijl je door kunt gaan met het bekijken van een video of spelen van een spelletje. Door de quad-core processor gaat dit multitasken snel en op het grote scherm zijn verschillende activiteiten overzichtelijk te combineren. Je Home Button LED helpt je op het moment dat je niet met je smartphone bezig bent. Dit kleine LED lampje geeft met verschillende kleuren aan dat je een bericht hebt ontvangen, een oproep gemist of dat je batterij leeg is. Je hoeft niet elke keer het beeldscherm aan te zetten om dit te controleren, dus bespaar je energie.

Door de infrarood sensor en de QRemote app heb je met de LG Optimus G Pro voor elk apparaat een afstandsbediening bij de hand. Deze functie vervangt namelijk de afstandbediening van zowel televisie, audioset, set top box, als blu-rayspeler. Ook een projector en airconditioner kun je via je smartphone bedienen. Tot slot beschikt het toestel over Android 4.1 Jelly Bean, 32GB geheugen (uitbreidbaar via microSD), NFC, WiFi-Direct, Bluetooth, MHL en 4G-ondersteuning.

De LG Optimus G Pro (E986) ligt in augustus in de Nederlandse winkels voor een consumentenadviesprijs van € 599,- en is beschikbaar in de kleuren wit en zwart.

portablegear.nl