Interessant:

Acer Liquid E1 en Z2: Android-smartphones voor fijne prijs

nieuws 27 mei 2013 om 20:42

De Acer Liquid E1 en Liquid Z2 zijn beide Android-smartphones met complete functionaliteiten voor een zeer aantrekkelijke prijs. [advertorial]

Acer Liquid E1: Bioscoopervaring met Dual Speakers

De Acer Liquid E1 is gericht op multimediagebruikers en is daarom uitgerust met een groot 4,5-inch qHD display, een krachtige dual-core processor, optionele dual SIM cards en twee speakers om multimedia en communicatie vloeiend tegelijk te laten verlopen. De unieke Float Caller notification verzekert gebruikers ervan dat ze niet onderbroken worden door binnenkomende gesprekken die het hele scherm innemen tijdens het gebruiken van apps of bekijken van video’s. In plaats daarvan opent zich een Float Caller notificatiescherm waarin de gebruiker het gesprek kan aannemen, of snel een bericht kan sturen.

De Liquid E1 is ook uitgerust met een indrukwekkend dual-speaker systeem en DTS Sound voor versterkte audio met volume-maximalisatie, waardoor gebruikers kunnen genieten van muziek, zowel lokaal opgeslagen als gestreamd vanuit hun PC, gebruikmakend van AcerCloud. De geïntegreerde Moodagent creëert afspeellijsten gebaseerd op de stemming van de gebruiker, of gebruikt muziek uit de bibliotheek om afspeellijsten samen te stellen die niet alleen bij de stemming van de gebruiker passen, maar ook bij de specifieke muziekvoorkeuren.

De Liquid E1 is in Nederland verkrijgbaar voor € 199,- en de Liquid E1 DUO (met dual-sim) voor € 219,-

Acer Liquid E1
Acer Liquid E1

Acer Liquid Z2: Jouw toegang tot de wereld van de smartphones

De Acer Liquid Z2 is voorzien van een 3,5-inch touchscreen, een quick mode-navigatie tool en een snelle 1GHz processor zodat beginnende gebruikers en featurephone-upgraders een vlekkeloze eerste ervaring hebben. Het Android OS met quick mode leert de gewoontes van de gebruikers en kent een zeer intuïtieve interface met grote iconen. Het is makkelijk te bedienen en maakt het browsen op internet, fotografie, en luisteren naar muziek eenvoudig, zeker met de ondersteuning van AcerCloud. De veelzijdige 3-megapixel camera start op in maar 1 seconde, biedt een panoramische en multi-angle modus, en continuous shooting (tot 99 shots) om waardevolle momenten vast te leggen.

SRS Sound zorgt voor een excellente mobile audio-ervaring met meer helderheid en een diepere bas. Het verbeterde geluid is ook weerspiegeld in kenmerken van het design door bijvoorbeeld de golvende lijnen langs de randen van de smartphone. De dual SIM card biedt gebruikers het gemak van twee telefoons in één, en een mooie manier om geld te besparen door het combineren van twee verschillende tariefplannen of aanbieders.

De Liquid Z2 DUO is verkrijgbaar voor € 129,-.

Acer Liquid Z2
Acer Liquid Z2

portablegear.nl