Interessant:

Gerucht: Samsung Galaxy Note 3 weer van plastic

nieuws 19 mei 2013 om 11:06

Volgens de laatste geruchten wordt de behuizing van de opkomende Samsung Galaxy Note 3 wederom van plastic (net zoals de recente Galaxy S4) en niet van aluminium.

Eerder gingen er geruchten dat de Samsung Galaxy Note 3 een aluminium design zou krijgen, maar dat lijkt nu toch niet het geval. Het ontwerp van de Galaxy Note 3 gaat waarschijnlijk erg lijken op het plastic design van de Galaxy S4 en de Galaxy S3. Samsung kiest meestal voor plastic boven aluminium, omdat goedkoper in de productie is. De S4 kreeg veel kritiek te verduren om het 'goedkope plastic' design, dat veel critici niet vonden passen bij zo'n duur high-end toestel.

Volgens de geruchten beschikt de Galaxy Note 3 - die waarschijnlijk dit najaar wordt gepresenteerd - verder over een octa-core processor (bestaande uit een 1,9GHz Cortex-A15-chip en een 1,6GHz quad-core Cortex-A7-chip), een 13-megapixel camera, een 2-megapixel frontcamera, de nieuwste Android-versie (4.2 of 5.0), Samsungs TouchWiz-interface en een 5,99-inch Full HD AMOLED-display. Ook wordt geclaimd dat de Note 3 Samsungs eerste toestel met de nieuwe S Orb-camera (Samsung variant op Google's Photo Sphere-functionaliteit waarmee je 360 graden Panorama-foto's kan maken) wordt.

Verder lezen...

- Samsung Galaxy Note 3: alle geruchten op een rij

Naschrift: de Samsung Galaxy Note 3 is in september 2013 op de IFA officieel geintroduceerd.

Samsung Galaxy Note 2
Samsung Galaxy Note 2

SamMobile