Interessant:

Samsung NX300 te koop in Nederland

nieuws 18 april 2013 om 14:34

De nieuwe Samsung NX300, een compacte systeemcamera met WiFi-ondersteuning, is nu verkrijgbaar in de winkel voor een verkoopadviesprijs van 799 euro.

Met de slimme Samsung NX300 systeemcamera op zak, sta je altijd 'op scherp' om jouw belevenissen vast te leggen. Het nieuwe hybride Auto Focus-systeem stelt sneller en accurater scherp dan ooit. Ook leg je met één 'klik' een moment supersnel (1/6000 seconden sluitertijd) tot in detail vast. Ideaal voor bijvoorbeeld een sportevenement met snelle bewegingen. Is één foto niet genoeg? Dan kies je voor de 9fps 'burst' modus waarmee je een hele rits foto's achter elkaar maakt. Wisselvallige weersomstandigheden hoeven de pret niet te drukken, want door het grote ISO-bereik (ISO100-25.600) kun je onder alle lichtomstandigheden scherpe foto's maken. 

Hoewel de specificaties aansluiten bij professioneel gebruik, kan iedereen met de mogelijkheden van de NX300-systeemcamera uit de voeten. Voor beginnende fotografen zijn er 14 automatische settings, zoals Creative Shot, Landscape of Light Trace. Met Action Freeze shot maak je een hele rits foto's achter elkaar die je vervolgens kunt samenvoegen in één 'bewegende' foto. Het levert waanzinnige actiefoto's op. Deze instelling is bijvoorbeeld ideaal voor het vastleggen van kitesurfers op het strand.

Samsung NX300
Samsung NX300

Met de NX300 kun je mooie acties ook vastleggen in 3D. Je hoeft dan enkel de nieuwe Samsung 45mm 2D/3D lens (los verkrijgbaar) te bevestigen om vervolgens alles driedimensionaal te registreren. De Samsung 45mm 2D/3D lens is het eerste one-lens systeem waarmee je naast foto's óók video's in 3D kunt opnemen. 

Samsung heeft de WiFi-technologie van haar smartphones toegepast op de NX300 SMART Camera, zodat je altijd en overal de mogelijkheid hebt om foto's en video's direct met vrienden te delen. Het gebruik van WiFi is simpel: Ga op pad en fotografeer alles wat jij de moeite waard vindt om te fotograferen. Activeer de WiFi hotspot op je telefoon of log in bij een beschikbaar WiFi-netwerk. Vervolgens kun je de foto's en video's direct vanaf de camera delen via Facebook, YouTube of e-mail. En dankzij de SMART Camera app en AutoShare-functie staan direct alle foto's op je mobiele telefoon.

De Samsung NX300 is in de kleuren bruin, zwart en wit vanaf nu in Nederland verkrijgbaar. De verkoopadviesprijs bedraagt € 799,- incl. BTW.

portablegear.nl


Gerelateerde producten