Interessant:

Acer Liquid Gallant: krachtige Android 4.0-smartphone

nieuws 16 november 2012 om 11:14

De nieuwe Acer Liquid Gallant is een smartphone-topper met een groot 4,3-inch display, een krachtige 1GHz processor, Android 4.0 Ice Cream Sandwich en dual-sim. [advertorial]

De Acer Liquid Gallant is snel dankzij de krachtige 1GHz processor en wordt standaard geleverd met het besturingssysteem Android 4.0 Ice Cream Sandwich. De Liquid Gallant is uitgevoerd met nuttige functies zoals dubbele SIM-kaarten, Swype-tekstinvoer en Face Unlock. Typen gaat dankzij het bekende Swype nog sneller. 

Naast het mooie scherm heeft de Liquid Gallant ook een fantastische camera. Snelle kiekjes worden goede foto's dankzij de automatische scènedetectie en touchfocus van de Liquid Gallant. Maak de mooiste foto's met superrealistische HDR, verfraaiingseffecten, de panoramastand en gezichtsdetectie - stuk voor stuk leuke toepassingen! Met de multihoekweergave fotografeer je een scène vanuit meerdere hoeken en bekijk je al die scènes als één foto door ze met je vinger te draaien.

Acer Liquid Gallant
Acer Liquid Gallant

Wat je niet vaak ziet, is dat een smartphone van dit kaliber wordt uitgevoerd met 2 sloten voor 2 sim-kaarten. De Liquid Gallant Duo is de dual-sim variant. Met twee simkaarten kan je flexibel omgaan met je abonnement en bijvoorbeeld op reis flink geld besparen. De contacten van beide simkaarten kunnen worden gecombineerd, zodat je eenvoudig met iedereen contact kunt houden. Dankzij de meegeleverde management-tool zal je effciënt je inkomende- en uitgaande berichten kunnen beheren over je 2 sim-kaarten.

De Liquid Gallant is, zoals boven reeds vermeld, uitgerust met het gebruiksvriendelijke besturingssysteem Android 4.0 ICS. Met slimme functies zoals Data Usage Manager ben je in staat om gemakkelijk je telefoonrekening in de gaten te houden. Dankzij de Recent Apps-knop wordt multitasken kinderspel. Verder kan het formaat van de widgets nu worden gewijzigd en zo zijn er nog talrijke toepassingen.

De Acer Liquid Gallant is een volwaardige smartphone waar alles op zit wat je mag verwachten van een high-end smartphone en is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. De grote kracht van de Liquid Gallant is de ijzersterke combinatie van het grote scherm en haar zeer scherpe prijs. Voor iets minder dan 200 euro ben je al eigenaar van deze complete smartphone.

Meer info Acer Liquid Gallant