Interessant:

Update voor Minecraft Pocket Edition

nieuws 16 november 2012 om 12:03

De iOS-versie van de populaire bouwgame Minecraft Pocket Edition heeft een update gekregen: er zijn nu onder meer 'zombie pigmen' in de Minecraft-wereld bijgekomen.

Minecraft Pocket Edition is een bouwgame waarin je rondloopt in een grote wereld en de meest wonderlijke dingen kan bouwen. De game is naast iOS ook beschikbaar voor Android. Daarnaast zette Minecraft het record als meest gedownloade Xbox LIVE-game.

Nieuw in versie 0.5.0 van Minecraft Pocket Edition zijn 'paintings' (de mogelijkheid schilderijen op muren te maken), 'mushroom farming' (paddestoelen verbouwen), de optie om een zogenaamde 'Nether Reactor' te bouwen en 'zombie pigmen' (zombie-achtige varkensmensen). Daarnaast zijn er verschillende bugs verholpen. De game is ook geoptimaliseerd voor het 4-inch display van de iPhone 5.

De update voor Minecraft Pocket Edition is vooralsnog alleen uitgerold voor de iPhone en iPad; de Android-versie heeft de update nog niet gekregen. Minecraft Pocket Edition werkt vanaf iOS 4.3 en is voor € 5,99 te downloaden in de iTunes App Store

Minecraft: Pocket Edition voor iPhone en iPad
Minecraft: Pocket Edition voor iPhone en iPad

TouchArcade