Interessant:

Acer CloudMobile: high-end topper voor aantrekkelijke prijs

nieuws 21 november 2012 om 15:38

De Acer CloudMobile is een echte high-end topper; deze nieuwe smartphone beschikt over alle specificaties die thuishoren bij een high-end toestel en is toch aantrekkelijk geprijsd.áDat is pas echt een smartdeal! [advertorial]

De Acer CloudMobile is voorzien van een dual-core 1,5GHz processor, die zuinig in gebruik is en zorgt voor een prettige gebruikerservaring. Daarnaast heeft de CloudMobile een groot 4,3-inch HD IPS scherm met een schermresolutie van 1280 x 720 pixels. Met een pixeldichtheid van 342 ppi (pixel per inch) is het beeld buitengewoon scherp en helder. Acer gebruikt de IPS- (in-plane switching) en "Zero Air Gap"-technologie, wat zorgt voor geweldige kleuren en een grotere kijkhoek. Ook vergt deze technologie minder van de batterij. De CloudMobile zorgt voor een geweldige kijkervaring wat je ook aan het doen bent. Het afspelen van een HD video is net of je een 3D film bekijkt: áje krijgt wel de voordelen van een 3D-beleving, niet de nadelen van een 3D-scherm. Dit alles wordt ondersteund door het Mobile Dolby 3.0 geluid.á

Foto's maken doe je met de 8-megapixel camera aan de achterkant. Video's worden opgenomen in HD kwaliteit in 1080 pixels. Andere functionaliteiten die Acer gebruikt in haar CloudMobile zijn "Live Zoom", "Zero shutter lag", "Auto focus" en "Live snapshots". Met deze laatste functie kan je eenvoudig foto's maken terwijl je een HD-video opneemt. Wil je totaal iets anders, dan ga je aan de slag met video-bellen of je maakt panorama foto's in HD kwaliteit.

Acer CloudMobile
Acer CloudMobile

De Acer CloudMobile is ook toekomstigbestendig, bijvoorbeeld voor mobiel betalen. De CloudMobile is dankzij de ingebouwde NFC chip helemaal hierop voorbereid. Ook HD-Voice ("Wideband Voice") wordt ondersteund. Deze technologie maakt het mogelijk om beter en natuurlijk stemgeluid tijdens een telefoongesprek te laten horen. Dit wordt versterkt met de ingebouwde dubbele microfoon van de CloudMobile die ruis onderdrukt tijdens het bellen.

Acer biedt ook eigen cloudservice: AcerCloud. Acer biedt deze cloudservice gratis aan met een onbeperkte datalimiet. Je kunt maximaal 32 apparaten toevoegen aan je AcerCloud-service waarvan maximaal 8 niet-Acer producten.áMet AcerCloud heb je altijd en overal draadloos toegang tot je foto's, muziek, video's en documenten.

De Acer CloudMobile is een bekroond toestel. De CloudMobile heeft een aantal prijzen in de wacht gesleept, waaronder de IF Design Award 2012, de Computex Best Design 2012 en de Computex Design & Innovation 2012. Met de zachte rondingen en aangename textuur is de CloudMobile onweerstaanbaar.áNaast het mooie design kan je alles met de Acer CloudMobile wat je mag verwachten van een high-end smartphone. Daarbij is die zeer goed betaalbaar. Hier word je wijzer van!

Meer info over de Acer CloudMobile