Interessant:

Samsung Galaxy S3 speelt rol tijdens opening spelen

nieuws 30 juli 2012 om 14:04

Tijdens de opening van de Olympische Spelen in Londen afgelopen vrijdag speelden de Samsung Galaxy Note en de Galaxy S3 een prominente rol tijdens een dansuitvoering.

De Samsung Galaxy Note en Galaxy S3 waren te zien tijdens het slot van het eerste cultuurgedeelte waarin de ontdekking van het internet wordt gevierd, inclusief de rol die internet speelt in alle soorten van communicatie wereldwijd.

Het Olympisch organisatiecomité LOCOG zag de twee devices van sponsor Samsung als een mooie aanvulling op de magistrale show. "De Samsung Galaxy Note en Galaxy S3 verschenen op een bijzonder moment in de show. Het klopte allemaal. Ze zijn ontworpen om de communicatie tussen mensen te vergroten, en dat sluit perfect aan op een evenement dat de hele wereld met elkaar verbindt." zegt hoofd-ceremoniemeester Martin Green van het LOCOG.

"We voelen ons zeer vereerd om deel te mogen nemen aan deze bijzondere viering," zegt Geert Mol, Marketing Manager Mobile bij Samsung Nederland. "Mensen van over de hele wereld kijken op hun TV, PC of smartphone naar de ontknoping ervan. De smartphone, de Galaxy S3 in het bijzonder, vormt de sleutel van een geheel nieuwe manier van kijken naar en deelnemen aan de Olympische Spelen."

Samsung was voor het eerst betrokken bij de Olympische Spelen als lokale partner van de Olympische Spelen van 1988 in Seoul. Samsung is tevens Presenting Partner van de Olympische Fakkel Estafette en wil als wereldwijde partner van de Olympische Spelen in London iedereen die bij de Spelen betrokken is – van de deelnemers tot de miljarden kijkers over de hele wereld – met haar slimme technologieën dichter bij elkaar brengen. Samsung zal tot Rio 2016 als Wereldwijd Olympisch Partner betrokken blijven.

portablegear.nl