Interessant:

Samsung MV900F aangekondigd

nieuws 19 juli 2012 om 11:11

Samsung heeft een opvolger voor de populaire Samsung MV800 MultiView-camera aangekondigd; de Samsung MV900F heeft eenzelfde flip-out display, maar is als extra onder meer voorzien van WiFi-ondersteuning.

Naast de toevoeging van WiFi-support beschikt de Samsung MV900F ten opzichte van de Samsung MV800 over een groter en helderder touchdisplay (3,3-inch AMOLED in plaats van 3-inch LCD) en een 1080p Full HD-videorecorder (in plaats van een 720p HD-videorecorder). Het kenmerkende flip-out display, dat je 180 graden kan kantelen, is gebleven. 

Samsung MV900F
Samsung MV900F

Dankzij WiFi-support kan je met de MV900F je foto's en video's direct delen met Facebook, Picasa, Photobucket of YouTube. De 'Light Shot'-modus helpt je automatisch de juiste instellingen te vinden voor fotografie bij weinig of slecht licht. Bijzonder is ten slotte de 'Gesture Shot'-modus met motion-sensor-technologie. In deze modus kan je de camera met gebaren op afstand bedienen. Als je bijvoorbeeld de zoomfunctie wil bedienen, maak je cirkelende bewegingen met je hand. Als je vervolgens de foto wil maken, kan je je hand op en neer bewegen. De Samsung MV900F komt in het zwart, wit, rood of roze en is vanaf augustus te koop voor een prijs rond de € 285,-.

portablegear.nl