Interessant:

Garmin zumo 350LM: robuuste GPS voor motorrijders

nieuws 5 juni 2012 om 13:59

Garmin introduceert de Garmin zumo 350LM, een robuust en waterbestendig navigatiesysteem voor motorrijders met een 4,3-inch touchscreen, een IPX7-certificaat en Bluetooth.

De Garmin zumo 350LM is waterbestendig en dus probleemloos te gebruiken in de regen. Het 4,3-inch touchscreen is handschoenvriendelijk en afleesbaar in het zonlicht. Het robuuste navigatiesysteem is voorzien van Bluetooth, waardoor je met een Bluetooth-helm of -headset (apart verkocht) duidelijke  afslag-voor-afslag aanwijzingen ontvangt.

Garmin zumo 350LM
Garmin zumo 350LM

Daarnaast ondersteunt de zumo 350LM text-to-speech (straatnamen worden voorgelezen) en een rijbaanassistent (met knooppuntweergave). Het navigatiesysteem is compatibel met FM-verkeersinformatie en is ook te gebruiken als wekker. Verder vind je op de zumo 350LM een servicelogboek om motorfietsonderhoud bij te houden. De zumo 350LM bevat kaarten voor heel Europa en kaartupdates zijn mogelijk met een abonnement op de Garmin nuMaps Lifetime-service. Het geheugen is uitbreidbaar via microSD (een microSD-geheugenkaart wordt niet meegeleverd).

De Garmin zumo 350LM wordt geleverd met een speciale motorfietssteun, waarmee het toestel stevig op de motor is te bevestigen. Ook wordt er een autosteun meegeleverd voor bevestiging in de auto. De zumo 350LM verschijnt in het derde kwartaal van 2012; de prijs ligt waarschijnlijk tussen de 500 en 600 euro.

Garmin Blog


Gerelateerde producten