Interessant:

Acer Liquid Glow aangekondigd

nieuws 24 februari 2012 om 11:43

Voorafgaand aan Mobile World Congress 2012 van volgende week introduceert Acer de Acer Liquid Glow, een 3,7-inch smartphone met Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

De Acer Liquid Glow combineert de mogelijkheden en het gemak van Android 4.0 Ice Cream Sandwich met een gebruiksvriendelijke interface en widgets en werkt ook met de nieuwste spraakherkennings-engine van Google.  De Liquid Glow beschikt verder over een 5-megapixel camera met LED-flitser aan de achterzijde; hiermee zijn tevens panorama-opnames maken.

De NFC-ondersteuning in combinatie met de Android Beam-functie maakt het mogelijk om foto's met een enkele aanraking te delen met een ander Android-apparaat met NFC, zonder dat er apps hoeven te worden geopend of apparaten moeten worden gekoppeld. Bovendien kan je met Android Beam ook contactpersonen, favoriete apps en muziek en video's delen via NFC.

Acer Liquid Glow
Acer Liquid Glow

De Acer Liquid Glow komt in de kleuren Sakura Pink, Alpine White en Cat's-eye Black en is vanaf het begin van de zomer verkrijgbaar zijn. De prijs is nog niet bekend. Naast de Liquid Glow onthult Acer volgende week op het MWC 2012 met de Acer CloudMobile overigens nog een (4,3-inch) Android 4.0-smartphone.

portablegear.nl