Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 4.0
Opslag MB
Scherm3,7" (252 ppi)
Camera5,0 megapixel
Foto Acer Liquid Glow 1 Foto Acer Liquid Glow 2 Foto Acer Liquid Glow 3 Foto Acer Liquid Glow 4 Foto Acer Liquid Glow 5 Foto Acer Liquid Glow 6 Foto Acer Liquid Glow 7

Inleiding

De Acer Liquid Glow (E330) combineert de mogelijkheden en het gemak van Android 4.0 Ice Cream Sandwich met een gebruiksvriendelijke interface en widgets en werkt ook met de spraakherkennings-engine van Google. De Liquid Glow beschikt over een 5-megapixel camera met LED-flitser aan de achterzijde; hiermee zijn panorama-opnames maken.†De NFC-ondersteuning van de Liquid Glow in combinatie met de Android Beam-functie maakt het mogelijk om foto's met een enkele aanraking te delen met een ander Android-apparaat met NFC, zonder dat er apps hoeven te worden geopend of apparaten moeten worden gekoppeld. Bovendien kan je met Android Beam ook contactpersonen, favoriete apps en muziek en video's delen via NFC. Verder kan je rekenen op ondersteuning van WiFi & WiFi-hotspotfunctionaliteit, Bluetooth 3.0 en aGPS. De Liquid Glow heeft een 3,7-inch multi-touch display, een 1GHz-processor en 1GB geheugen (uitbreidbaar middels microSD). Apps voor YouTube, Google Search, Google Maps, Google Talk, Gmail, Google+ en Facebook zijn voorgeinstalleerd, evenals †Polaris Office Viewer. De Acer Liquid Glow komt in het zwart, wit of roze.

Verder lezen...

- Acer Liquid Glow hands-on

Apparaat & afmetingen

De Acer Liquid Glow is een 3,7-inch Android 4.0-smartphone met een gewicht van 125 gram. De afmetingen van de smartphone zijn 11,7 x 5,9 x 1,2 centimeter. De spreektijd bedraagt (onder ideale omstandigheden) 450 minuten. De standbytijd bedraagt onder deze omstandigheden 630 uur. De Acer Liquid Glow is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en roze.

Bel- & datafuncties

De Acer Liquid Glow ondersteunt GSM 900, 1800 en 1900 MHz netwerken. Met de Liquid Glow kan je snel mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS ondersteuning. Met HSDPA zijn snelle laadtijden gegarandeerd. Met de Acer Liquid Glow kunnen zowel tekst (SMS) als multimedia (MMS) berichtjes verstuurd en ontvangen worden. Dankzij de emailondersteuning kan je ook gewoon je eigen emails lezen. Trilalarm en polyfone of mp3 beltonen behoren uiteraard tot de standaarduitrusting.

Geheugen en connectivity

De Acer Liquid Glow heeft 1 GB intern geheugen (Flash). Er is in totaal 1 slot voor extern MicroSD geheugen beschikbaar. Je kan data door middel van USB overzetten van en naar je PC. De Liquid Glow heeft verder nog Bluetooth (voor draadloze communicatie met andere Bluetooth apparaten, zoals headsets) en WiFi (voor draadloze communicatie met thuis- of bedrijfsnetwerken).

Scherm, camera & bediening

De Acer Liquid Glow bedien je middels een touchscreen. De Acer Liquid Glow heeft een ingebouwde camera met een 5,0 megapixel resolutie, waar je ook video's mee kan opnemen. Foto's maken in het donker is mogelijk dankzij de aanwezige flitser. De Acer Liquid Glow is uitgerust met een TFT kleurenscherm (16.777.216 kleuren). TFT (Thin Film Transistor)-LCD is een van de meest toegepaste schermtechnologieŽn voor elektronische apparaten. Deze technologie is relatief goedkoop en de schermen zijn bij normaal licht prima af te lezen. Nadeel is dat TFT-displays in fel (zon)licht vrijwel niet te zien zijn. Dit scherm heeft een resolutie van 800 x 480 pixels.

Besturingssysteem (OS)

De Acer Liquid Glow draait op Android 4.0. Android is het mobiele besturingssysteem van Google. Android 4.0 Ice Cream Sandwich is de eerste multi-platform variant van Android, die zowel bedoeld is voor smartphones als tablets. Nieuw in versie 4.0 zijn onder meer de People App (voor een snel overzicht, inclusief sociale netwerk-updates, van een contactpersoon), Face Unlock (telefoon beveiligen en unlocken middels gezichtsherkenning), Android Beam (snel data uitwisselen via NFC door simpelweg twee NFC-mobieltjes tegen elkaar aan te houden) en een datameter (die voor je bijhoudt hoeveel MB je verbruikt). Voor Android 4.0 zijn ook populaire apps als WhatsApp en Angry Birds beschikbaar in de Android Market.

Multimedia

De |Merk| |Product| ondersteunt dankzij Android standaard een breed scala aan multimedia-bestandsformaten. Op muziekgebied speel je AAC, AAC+ (vanaf Android 4.1), WAV en natuurlijk MP3 zonder converteren af. Op het gebied van afbeeldingen geldt dat voor JPEG, GIF, PNG of BMP. De standaard videospeler ondersteunt ten slotte H.263, H.264 AVC en MPEG4. Uiteraard is het aantal ondersteunde bestandsformaten altijd uit te breiden door een andere muziek- of videospeler te installeren.

Prijzen en beoordelingen Acer Liquid Glow

Van de Acer Liquid Glow staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Acer Liquid Glow beschikbaar.

Specificaties Acer Liquid Glow

Algemeen
ProductAcer Liquid Glow
Aankondiging2012
Verkoopstart2012
Design
Kleuren

Gewicht125 gram
Afmetingen117,0 x 59,0 x 12,0 mm
IP codering
Soort simkaartOnbekend
Accuvermogen1.300 mAh
Besturingssysteem
OSAndroid 4.0
CPU/Geheugen
ProcessorOnbekend
Kloksnelheid1 core (max 1 GHz)
RAMOnbekend
Uitbreidbaar
Opslag1 GB + microSD
Scherm
Scherm3,7" (252 ppi)
Resolutie800 x 480px
SchermsoortTFT
Verstevigd glass
Camera
Camera5,0 megapixel
Flits
Beeldstabilisatie
SelfiecameraNee
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
DatasnelheidHSDPA
DualSIM
VerbindingUSB