Interessant:

Sony Ericsson Live with Walkman geintroduceerd

nieuws 22 augustus 2011 om 11:18

Sony Ericsson heeft een Android 2.3-smartphone met de omslachtige naam 'Sony Ericsson Live with Walkman' geintroduceerd; deze smartphone beschikt dan ook over Walkman-muziekmogelijkheden.

De Sony Ericsson Live with Walkman is een Android 2.3 Gingerbread-smartphone met en 3,2-inch touchscreen en een 1GHz-processor. Het toestel beschikt over uitgebreide Walkman-muziekmogelijkheden, zoals de Walkman-player, FM-radio, TrackID-muziekherkenning, ondersteuning van de PlayNow-muziekservice en Sony's xLOUD-technologie voor een optimaal geluid uit de ingebouwde speakers. Media is tevens te downloaden via Sony's Qriocity-service en apps download je uiteraard uit de Android Market.

De Sony Ericsson Live biedt verder een uitgebreide integratie met Facebook, zodat je onder meer kan zien welke muziek je vrienden via Facebook aanraden. Twitter is toegankelijk met de Timescape-applicatie. WiFi, WiFi-hotspotfunctionaliteit, DLNA, Bluetooth en aGPS zijn eveneens standaard. Daarnaast kan je rekenen op een 5-megapixel camera met LED-flitser en een 720p HD-videorecorder, een VGA-webcam en Skype om mee te videochatten, alle bekende Google-apps (Google Talk, Google Maps, Gmail, YouTube), een 3,5mm poort, Microsoft Exchange ActiveSync-ondersteuning en 320MB geheugen (uitbreidbaar via microSD; een 2GB microSD-geheugenkaart wordt meegeleverd).

Sony Ericsson Live with Walkman
Sony Ericsson Live with Walkman

De Sony Ericsson Live with Walkman komt in het wit of zwart en komt wordt begin oktober 2011 in Nederland verwacht. De prijs is nog onbekend.

Sony Ericsson