Interessant:

LG en Youtube maken 3D content

nieuws 8 augustus 2011 om 08:27

LG heeft samen met YouTube en de alternatieve rockband Jane's Addiction de handen ineen geslagen voor het uitzenden van het eerste user-generated 3D-concert ter wereld.

Het concert van Jane's Addiction werd op 26 juli 2011 live op YouTube uitgezonden en is vanaf vandaag te zien in 3D. In het stampvolle Terminal 5, in de New Yorkse wijk Hell's Kitchen, kwamen op 26 juli zo'n 1500 muziekliefhebbers samen voor dit evenement. Meer dan 100 door LG en Jane's Addiction geselecteerde aanwezigen kregen de kans als eersten deel te nemen aan het samenwerkingsproject.

De fans namen met een LG Optimus 3D Speed 3D-video's van het concert op, waarmee een documentaire van 60 minuten wordt samengesteld over 's werelds eerste door gebruikers gegenereerde 3D-concert. Deze 3D-documentaire is vanaf nu in premiŤre te bekijken op het exclusieve LG Optimus 3D kanaal van YouTube 3D en illustreert hoe technologie een verandering heeft teweeggebracht in de manier waarop we de meest memorabele momenten in ons leven bekijken, creŽren, delen en beleven.

"De LG Optimus 3D Speed is de ideale smartphone voor wie steeds onderweg is en houdt van entertainment. Gebruikers kunnen alles in 3D doen: content bekijken, creŽren, delen en beleven." zegt Bart van Ierschot, Marketing and Sales Director LG Mobile Benelux.

De LG Optimus 3D Speed is sinds begin juli verkrijgbaar in Nederland en BelgiŽ voor een prijs van 549 euro. HTC heeft met de HTC EVO 3D ook een 3D telefoon in het assortiment. Naar verluidt komt Samsung over enige tijd met de Samsung Galaxy 3D.

portablegear.nl