Interessant:

MiTAC introduceert Zeus, Valar en Ulmo Android-tablets

nieuws 24 februari 2011 om 12:24

MiTAC heeft aan de vooravond van de CeBIT 2011 vier Android-tablets aangekondigd: de Zeus (een hybride GPS/tablet), de waterproof Ulmo en de 7-inch en 10-inch Valar.

"In 2010 hebben we de opkomst van de tablet-pc gezien en om aan de consumentenvraag tegemoet te komen introduceert MiTAC vier nieuwe tablets", zegt Billy Ho, CEO van MiTAC. "Elk model is bedoeld voor een specifiek publiek: we bieden een waterproof en robuust model, HD-videomogelijkheden, een stijlvol design of een tablet met geintegreerde GPS".

MiTAC Zeus tablet

De Zeus is een 6-inch tablet met een dikte van slechts 11,6 mm, zodat hij makkelijk in je hand past. De Zeus dubbelt als navigatiesysteem: dankzij twee ingebouwde GPS-ontvangers vindt de Zeus snel je positie.

MiTAC Zeus tablet/GPS
MiTAC Zeus tablet/GPS

MiTAC Valar tablet

De Valar is een Android 2.3-tablet die beschikbaar is in een 7-inch en in een 10-inch variant. Op beide modellen kan je video's in Full HD (1080p)-kwaliteit bekijken en middels HDMI-output zijn beide tablets eenvoudig op een HD-televisie aan te sluiten. Ook de Valar heeft een ingebouwde GPS-ontvanger.

MiTAC Valar tablet (10-inch)
MiTAC Valar tablet (10-inch)

MiTAC Ulmo tablet

De 7-inch Ulmo is een 7-inch tablet met IPX7-certificatie. Dat betekent dat de Ulmo waterproof is en bestand is tegen schokken, waardoor deze tablet zeer geschikt is voor outdoor-activiteiten. Op de Ulmo kan je 1080p Full HD-video's bekijken en dankzij de stereo speakers is ook het geluid hierbij zeer goed. Verder beschikt dit model eveneens over HDMI-out.

MiTAC Ulmo tablet
MiTAC Ulmo tablet

MiTAC toont de nieuwe tablets volgende week aan het publiek op de CeBIT 2011 in Hannover. Informatie over de prijzen en de beschikbaarheid is nog niet bekendgemaakt.

portablegear.nl