Interessant:

Android 2.1-update beschikbaar voor XPERIA-serie

nieuws 9 november 2010 om 13:02

De beloofde update naar Android 2.1 voor de Sony Ericsson XPERIA X10 mini pro, XPERIA X10 mini en originele XPERIA X10 is vanaf vandaag beschikbaar in Nederland. [update, correctie]

Sony Ericsson beloofde in juni dat de XPERIA-modellen een upgrade zouden krijgen naar Android 2.1 en begon begin deze maand in Scandinavie met de uitrol van de eerste updates. Nu zijn op de Nederlandse Sony Ericsson-website ook de Android 2.1-updates beschikbaar voor de Sony Ericsson XPERIA X10, de XPERIA X10 mini en de XPERIA X10 mini pro. Voor de XPERIA X8 is op dit moment nog geen update beschikbaar. [update, correctie, zie onder]

Na de upgrade naar Android 2.1 is het niet mogelijk terug te gaan naar Android 1.6. Met de nieuwe versie krijgen de XPERIA X10 mini en X10 mini pro de mogelijkheid om bestanden via Bluetooth te verzenden, nieuwe extra apps in de Android Market en nieuwe applicaties voor back-up en herstellen, een verbeterde schermvergrendeling en de mogelijkheid om meerdere Google-accounts te beheren.

De originele XPERIA X10 krijgt dezelfde verbeteringen en dit toestel krijgt met de update ook een HD-video-opname-mogelijkheid en een verbeterde en bijgewerkte Timescape-functionaliteit.

De Android 2.1-update voor de X10 mini pro is hier te downloaden:
- Android 2.1-update voor XPERIA X10 mini pro

UPDATE, CORRECTIE: Op dit moment is alleen de update van de trade versie van de X10 mini pro beschikbaar. De updates voor de X10 en X10 mini volgen nog.
>>> Check of je XPERIA Android-update beschikbaar is

portablegear.nl