Interessant:

Simpel Zakelijk sim-only gelanceerd

nieuws 9 november 2010 om 10:16

Sim-only-aanbieder Simpel lanceert 'Simpel Zakelijk', een sim-only-abonnement voor kleine ondernemingen en zzp'ers; net als voor consumenten voert Simpel ook voor ondernemers vooraf geen kredietcheck uit.

Simpel zegt met het Simpel Zakelijk-abonnement ook een tariefgarantie zonder tussentijdse verhogingen aan te bieden. Verder is er, aldus Simpel, "een servicegarantie met een bereikbare en klantgerichte klantenservice en een eenvoudige en volledige online aanmeldprocedure". Ondernemers betalen bij Simpel elke maand vooraf de bundelkosten en achteraf de verbruikskosten. Voicemail valt binnen de bundel: hiervoor betaalt de ondernemer geen extra kosten.

Simpel-abonnees maken gebruik van het 3G-netwerk van T-Mobile. De zakelijke beller kan tevens uitzien naar nieuwe diensten die Simpel samen met T-Mobile ontwikkelt.

Simpel Zakelijk is vanaf 1 november 2010 beschikbaar. Simpel Zakelijk met 2.000 belminuten kost € 49,- per maand. Voor een additionele sms-bundel met 1.000 sms'jes betaal je € 10,- extra. Daarnaast is er voor € 10,- extra een onbeperkt internetbundel af te sluiten (Fair Use Policy). Tele2 bracht met Tele2 Zakelijk eerder dit jaar eveneens een business sim-only-propositie op de markt.

sim-only-vergelijk.nl