Interessant:

BlackBerry Prepaid Pingen bij KPN

nieuws 26 oktober 2010 om 08:01

Na Vodafone komt ook KPN met een prepaid-propositie voor BlackBerry-gebruikers; vanaf 1 november is BlackBerry PrePay verkrijgbaar bij KPN en KPN-dochter Hi.

Met BlackBerry Prepaid krijg je voor 12,50 per maand 200MB aan data om naar wens bijvoorbeeld te pingen, surfen, emailen of sociale netwerken gebruiken. Aan het begin van de maand wordt dit bedrag automatisch van het beltegoed afgeschreven.

Voor de meeste mensen is 200MB ruim voldoende; in de praktijk blijkt volgens KPN dat een gemiddelde BlackBerry abonnee niet meer dan 75MB per maand verbruikt. Wie per maand meer dan 200MB gebruikt, betaalt het reguliere tarief voor mobiele data van 2,50 per MB. Binnenkort introduceert KPN/Hi een extra service: klanten krijgen een waarschuwing per SMS op het moment dat 80% van hun BlackBerry databundel verbruikt is.

Het KPN/Hi PrePay pakket is verkrijgbaar voor 209,99 met de BlackBerry Curve 8520 inclusief 10,- gratis PrePay-tegoed. Klanten die al een BlackBerry hebben kunnen een BlackBerry PrePay Sim-only aanschaffen voor 9,99 inclusief 10,- gratis PrePay-tegoed. Vodafone kwam eerder dit jaar ook met Vodafone Prepaid voor BlackBerry.

prepaid-vergelijk.nl