Interessant:

Samsung Wave enthousiast onthaald

nieuws 6 juni 2010 om 07:23

De Samsung Wave (S8500), de eerste bada-smartphone van Samsung, wordt door de recensenten enthousiast onthaald; vooral het super-AMOLED-display kan op veel applaus rekenen.

Het Duitse Connect vindt het touchscreen "fantastisch" en meldt zelfs dat het "doet smachten naar meer". Ook andere Duitse media zijn te spreken over de Samsung Wave. Chip noemt de Wave een "elegante en slimme telefoon, met een prettige display-technologie, een vlotte bediening en een uitstekende accuduur", maar heeft als kritische noot dat "het nieuwe bada-besturingssysteem geen nieuwe maatstaven zet". Het Duitse Cnet roemt eveneens het "fantastische, hoge resolutie display" en noemt de Wave "een topprestatie van de Koreanen". Wel ontdekten zij nog enige kleine bugs in de software en bij de bediening. Grootste kritiekpunt is echter dat er bij aanvang nog maar een beperkte hoeveelheid applicaties in de bada App Store is te downloaden.

Ook de media buiten Duitsland zijn enthousiast. Het Britse Mobile Choice prijst de "fantastische hardware en de indrukwekkende sociale netwerkfunctionaliteit", waarmee de Wave "bijna een perfecte telefoon is". Net als Cnet zijn ze echter wel kritisch op enige bugs in de user interface en op de weinige applicaties die vooralsnog in de Bada App Store zijn te downloaden, maar over het geheel genomen is het oordeel over de Wave zeer positief.

De Samsung Wave (S8500) ligt momenteel in de Nederlandse winkels.

portablegear.nl


Gerelateerde producten