Interessant:

LG Mini krijgt DJ Tiesto Edition

nieuws 30 april 2010 om 14:15

LG heeft vandaag een speciale DJ Tiesto Edition van de LG Mini (GD880) uitgebracht; deze speciale editie staat vol exclusieve content van DJ Tiesto.

Direct na het aanzetten van de telefoon krijgen fans een start-upanimatie van TiŽsto te zien. Ook staan het Kaleidoscope-album plus 10 exclusieve remixes van de trance-dj op deze speciale editie van de LG Mini en kan je genieten van twee videoclips op het 3,2-inch grote touchscreen. De LG Mini TiŽsto Edition biedt verder twee realtones en diverse wallpapers.

LG heeft speciaal vandaag - Koninginnedag 2010 - uitgekozen om de DJ Tiesto Edition van de Mini te lanceren. Het optreden van TiŽsto - die ook Radio 538-dj is - vormt het hoogtepunt van het Radio 538-feest op het Museumplein in Amsterdam. LG is presenting partner van Radio 538 voor dit muziekfeest.

"TiŽsto is een van de grootste en bekendste dj's ter wereld. Waar hij ook draait - Miami, Buenos Aires of Amsterdam -, hij is altijd verzekerd van volle zalen", zegt Bas Tulner, Category Manager Mobile bij LG Nederland. "De strakke en minimalistische trance die TiŽsto produceert en draait, past perfect bij de LG Mini. Dit toestel is door zijn subtiele en minimalistische design en intelligente features ook een succesnummer. De grootste dj en de kleinste 3,2-inch touchscreentelefoon: een mooiere combinatie is haast niet denkbaar."

De LG Mini TiŽsto Edition is vanaf 1 mei verkrijgbaar in Nederland voor een adviesprijs van 399 euro.

portablegear.nl


Gerelateerde producten