Interessant:

Samsung Galaxy Spica in JFK Pack

nieuws 17 november 2009 om 08:30

Zoals gebruikelijk bij Samsung's toptoestellen is ook de nieuwe Samsung Galaxy Spica (i5700) weer in een speciaal pakket verkrijgbaar, namelijk in een JFK Pack.

De Samsung Galaxy Spica (i5700) werd in oktober aangekondigd en is het kleine broertje van de Samsung Galaxy (i7500). De i5700 is net als de i7500 een full-touch telefoon die draait op Google's Android-besturingssysteem.

Net als de Galaxy is de Spica ook standaard voorzien van Layar, waarmee je via een digitale informatielaag over het camerabeeld informatie krijgt over bijzondere dichtbijzijnde gelegenheden, zoals restaurants, winkels of pinautomaten. Exclusief op de Galaxy Spica krijg je Layars van IENS, Buienradar en Samsung Search bij iLocal. In de Samsung Search by iLocal vind je de meest populaire hotspots, namelijk bioscopen, cafes, fastfood restaurants, hotels, pinautomaten en Samsung verkooppunten.

Het Samsung JFK Pack komt inclusief JFK Magazine en een Samsung Lifestyle Card waarmee je kan genieten van kortingen en speciale voordelen bij bepaalde partners. Je kan je hier registreren voor het Samsung JFK Pack. Het toestel heeft los een adviesprijs van 299 euro.

portablegear.nl