Interessant:

Samsung Galaxy Spica in Nederland

nieuws 1 december 2009 om 10:49

Het toestel was er enige tijd, maar nu heeft Samsung de full-touch Galaxy Spica (i5700) Android-smartphone dan officieel voor Nederland aangekondigd.

De Samsung Galaxy Spica (i5700) is op opvolger van de Samsung Galaxy (i7500). Net als zijn voorganger draait de Spica op Google's Android-besturingssysteem. Hierdoor heb je snel een eenvoudig toegang tot Optic Internet en de mobiele services van Google (Google Search, Google Maps, Gmail, YouTube, Google Talk). Daarnaast sta je direct in contact met je vrienden op populaire netwerksites zoals Facebook en MySpace.

Dankzij de razendsnelle 800 MHz applicatieprocessor (vergelijkbaar met de processor van de Samsung Jet en een stuk sneller dan de 582 Mhz processor van de originele Galaxy) levert de Galaxy Spica krachtige prestaties. Daarmee kun je volop genieten van applicaties die op Android Market zijn te downloaden. Met 'Optic Internet' heb je een 'Layar Reality Browser' waarmee je informatie over de directe omgeving oproept.

Met het virtueel QWERTY-toetsenbord op het 3,2 inch full-touch display van de Samsung Galaxy Spica schrijf je razendsnel e-mails, blogs en netwerkberichten. Samsung is bovendien de eerste fabrikant die haar Android-telefoons heeft uitgerust met DivX. Daarmee hoef je geen video's meer om te zetten, maar kun je filmpjes op de Galaxy Spica in perfect beeld bekijken, waar je ook bent. DNSe 2.0 zorgt ervoor dat de Samsung Galaxy Spica video's en MP3's via de speaker of met oordopjes goed laat klinken. Omdat deze smartphone is voorzien van een 3,5 mm plugingang, bepaal je zelf welke headset je aansluit. WiFi en 3G/HSDPA voor snel mobiel internet zijn eveneens standaard.

Samsung Galaxy Spica (i5700)
Samsung Galaxy Spica (i5700)

"Samsung heeft innovatieve smartphones voor iedereen", aldus Erwin van der Valk, Marketing Manager bij Samsung Mobile. "De Samsung Galaxy Spica met Google Android en Optic Internet is de perfecte full-touch smartphone voor wie van kracht en snelheid houdt. Met de Galaxy Spica kan iedereen de echte 'mobile computing experience' ervaren."

De Galaxy Spica is nu verkrijgbaar als JFK-pack met daarin de Samsung Lifestyle Card. Hiermee profiteer je van kortingen bij geselecteerde partners op het gebied van fashion, lifestyle en entertainment. Via Optic Internet met Layar vind je onderweg de dichtstbijzijnde Lifestyle verkooppunten.

De Samsung Galaxy Spica (i5700) is in Nederland per direct verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 349,-.

portablegear.nl