Interessant:

Dell Latitude Z: draadloos oplaadbare laptop

nieuws 29 september 2009 om 15:45

Dell heeft de Dell Latitude Z600 gepresenteerd, een dunne en lichte 16-inch laptop met als voornaamste bijzonderheid dat hij draadloos oplaadbaar is.

Dell vermeldt dat de laptop speciaal is ontwikkeld voor mensen "die een goede indruk willen maken, zoals ondernemers, advocaten, creatieve professionals, verkopers en managers in het hoger onderwijs."

Dell Latitude Z

Deze business-notebook wordt standaard geleverd met een vier-cellsbatterij en beschikt over veel verschillende zakelijke functionaliteiten. Denk daarbij aan Dell EdgeTouch-technologie waarmee je de mogelijkheid hebt tot interactie met vaak gebruikte toepassingen. Ook biedt deze functionaliteit de mogelijkheid media te bedienen met behulp van een aanraakgevoelige rand van het beeldscherm. Verder is het onder meer mogelijk om via de 2 megapixel camera met Dell Capture-technologie visitekaartjes te scannen en op te slaan in je Microsoft Outlook-contacten.

Een andere bijzondere standaardfunctionaliteit van de Latitude Z is de Latitude ON-technologie. Dit omvat een subprocessor en een subbesturingssysteem die rechtstreekse, interactieve toegang tot e-mail, internet, contactpersonen, bijlagen en agendagegevens bieden. De Latitude ON-technologie stelt je in staat om altijd verbonden te blijven, en kan worden bediend via het toetsenbord en beeldscherm van de laptop.

De Dell Latitude Z is met ingang van vandaag beschikbaar in Nederland vanaf een prijs van €1785. Voor meer informatie surf je naar www.dell.nl/latitude.

portablegear.nl