Interessant:

Sony Ericsson introduceert headset op beweging

nieuws 21 september 2009 om 13:17

Sony Ericsson heeft de Motion Activated Headphones MH907 geintroduceerd; die is een hoofdtelefoon die reageert op beweging.

Met de MH907 in-ear hoofdtelefoon start de muziek zodra je beide oortjes in doet en kan je even pauzeren door simpelweg een oortje uit te nemen. De muziek gaat verder zodra het oortje weer is teruggeplaatst. Voor het beantwoorden en beëindigen van oproepen doe je hetzelfde. De MH907 maakt gebruik van de SensMe-bedieningstechnologie van Sony Ericsson waarmee fysieke knoppen niet meer nodig zijn.

"Met de MH907 kunnen gebruikers hun telefoon in hun zak steken en toch de hele dag gemakkelijk bereikbaar zijn door eenvoudigweg hun oortjes te plaatsen of uit te nemen. Een afstandsbediening of het gebruik van knoppen is overbodig geworden", aldus Harold de Kort, Communicatiemanager bij Sony Ericsson Benelux.

Sony Ericsson Motion Activated Headphones MH907

De MH907 is beschikbaar vanaf midden oktober 2009. De headset komt beschikbaar in de kleuren Yellow/White en Titan Chrome en is compatibel met de meeste telefoons van Sony Ericsson met een Fast Port-aansluiting.

portablegear.nl