Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 4.4
Opslag MB
Scherm4,5" (199 ppi)
Camera5,0 megapixel
Foto LG L70 1 Foto LG L70 2 Foto LG L70 3 Foto LG L70 4 Foto LG L70 5 Foto LG L70 6

Inleiding

De LG L70 (D320 / D320N) is een 4,5-inch smartphone in LG's budgetvriendelijke L Series III-smartphones. Tegelijkertijd met dit model zijn deáLG L40á(3,5-inch) en de LG L90 (4,7-inch) geintroduceerd.áDe L70 heeft een IPS-display, draait op Android 4.4 KitKat en maakt gebruik van LG's UX-interface. Daarnaast is de telefoon voorzien van 4GB geheugen, een 5-megapixel camera, WiFi, 3G/HSDPA+ en een 1,2GHz dual-core processor. Handig is de meegeleverde Quick Window-beschermhoes (beschikbaar in drie levendige kleuren), de eerste cover van LG die speciaal is ontworpen voor mid-range smartphones. De cover beschermt tegen krassen en beschadigingen, maar biedt tegelijkertijd een doorkijkscherm, zodat je wel de tijd en inkomende gesprekken kan zien. Dit toestel is opgevolgd door de LG L70+.

Specificaties

De LG L70 is voorzien van een 1,2 GHz Qualcomm Snapdragon 200 dual-core processor met 1 GB RAM. De LG L70 heeft 4 GB intern opslaggeheugen. Dit geheugen is uitbreidbaar met een microSD geheugenkaart. Het vermogen van de accu bedraagt 2.100 mAh. Met de L70 kan je snel mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS ondersteuning. Met HSDPA zijn snelle laadtijden gegarandeerd. Het toestel ondersteunt Bluetooth (voor draadloze communicatie met andere Bluetooth apparaten, zoals headsets), WiFi (voor draadloze communicatie met thuis- of bedrijfsnetwerken) en NFC (voor draadloze communicatie met andere NFC apparaten, zoals betaalterminals en audio-apparatuur). Foto's en video's maak je met de 5-megapixel camera aan de achterzijde van het toestel. De frontcamera, bijvoorbeeld voor selfies en videogesprekken, heeft een resolutie van 0,3 megapixel. Foto's maken in het donker is mogelijk dankzij de aanwezige flitser. De LG L70 is uitgerust met een IPS-scherm met een resolutie van 800 x 400 pixels. IPS (In-Plane Switching) is een schermtechnologie die ontwikkeld is door het Japanse Hitachi om de kijkhoeken en kleurreproductie van displays te verbeteren. Tot slot biedt de L70 ook een FM tuner (voor overal en altijd gratis radio). De L70 is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart.

Besturingssysteem (OS)

De LG L70 draait op Android 4.4. Android is het mobiele besturingssysteem van Google. Android 4.4 KitKat is, net als alle versies vanaf 4.0, zowel geschikt voor tablets als smartphones. Nieuw voor versie 4.4 zijn onder meer snellere prestaties en een betere accuduur. Daarnaast is er een nieuwe full-screen immersive mode waarin elke pixel op het scherm wordt weergegeven (en alle interface-elementen worden verborgen). Verder is in deze versie Google Cloud Print (waarmee je via WiFi draadloos kan printen met daarvoor geschikte apps) geintegreerd. Google Hangouts+ is vanaf Android 4.4 de centrale plaats voor communicatie: naast chat- en videogesprekken voeren kan je vanuit Hangouts nu ook SMS- en MMS-berichten versturen. Handig is verder een geintegreerde screen recorder, waarmee je een MP4-video kan maken van activiteiten op het scherm. Voor Android 4.4 zijn ook populaire apps als WhatsApp en Angry Birds beschikbaar in de Google Play Store (Android Market).

Multimedia

De |Merk| |Product| ondersteunt dankzij Android standaard een breed scala aan multimedia-bestandsformaten. Op muziekgebied speel je AAC, AAC+ (vanaf Android 4.1), WAV en natuurlijk MP3 zonder converteren af. Op het gebied van afbeeldingen geldt dat voor JPEG, GIF, PNG of BMP. De standaard videospeler ondersteunt ten slotte H.263, H.264 AVC en MPEG4. Uiteraard is het aantal ondersteunde bestandsformaten altijd uit te breiden door een andere muziek- of videospeler te installeren.

Prijzen en beoordelingen LG L70

Van de LG L70 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de LG L70 beschikbaar.

Specificaties LG L70

Algemeen
ProductLG L70
Aankondiging2014
Verkoopstart2014
Design
Kleuren

Gewicht214 gram
Afmetingen127,2 x 66,8 x 9,5 mm
IP codering
Soort simkaartmicro-SIM
Accuvermogen2.100 mAh
Besturingssysteem
OSAndroid 4.4
CPU/Geheugen
ProcessorQualcomm Snapdragon 200
Kloksnelheid2 core (max 1,2 GHz)
RAM1 GB
Uitbreidbaar
Opslag4 GB + microSD
Scherm
Scherm4,5" (199 ppi)
Resolutie800 x 400px
SchermsoortIPS
Verstevigd glass
Camera
Camera5,0 megapixel
Flits
Beeldstabilisatie
Selfiecamera0,3 megapixel
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
DatasnelheidHSDPA
DualSIM
VerbindingUSB