Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 4.4
Opslag MB
Scherm4,3" (217 ppi)
Camera5,0 megapixel
Foto LG L65 1 Foto LG L65 2 Foto LG L65 3 Foto LG L65 4

Inleiding

De LG L65 (D285) is een mid-range smartphone met een 4,3-inch display en het Android 4.4 KitKat-besturingssysteem. Het toestel is voorzien van een 1,2GHz dual-core Qualcomm Snapdragon 200-processor en 4GB geheugen, dat uitbreidbaar is via microSD. De L65 beschikt zowel aan de voorzijde (0,3-megapixel) als aan de achterzijde (5-megapixel) over een camera. Wat betreft connectiviteit kan je rekenen op ondersteuning van HSPA+, WiFi, WiFi Direct, Bluetooth 4.0 en (a)GPS. Tevens worden alle bekende LG-functionaliteiten als Knock Code (een patroon op het scherm tikken om het toestel te unlocken), KnockOn (het toestel ontwaken uit slaapstand door erop te tikken), QSlide (voor snel multitasking met verschillende apps) en Quick Memo (om snel een notitie te maken) ondersteund. Eerder verscheen de 4,5-incháLG L70.

Specificaties

De LG L65 is voorzien van een 1,2 GHz Qualcomm Snapdragon 200 single-core processor. De LG L65 heeft 4 GB intern opslaggeheugen. Dit geheugen is uitbreidbaar met een microSD geheugenkaart. Het vermogen van de accu bedraagt 2.100 mAh. Met de L65 kan je snel mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS ondersteuning. Met HSDPA zijn snelle laadtijden gegarandeerd. Het toestel ondersteunt Bluetooth (voor draadloze communicatie met andere Bluetooth apparaten, zoals headsets) en WiFi (voor draadloze communicatie met thuis- of bedrijfsnetwerken). Foto's en video's maak je met de 5-megapixel camera aan de achterzijde van het toestel. De frontcamera, bijvoorbeeld voor selfies en videogesprekken, heeft een resolutie van 0,3 megapixel. Foto's maken in het donker is mogelijk dankzij de aanwezige flitser. De LG L65 is uitgerust met een IPS-scherm met een resolutie van 800 x 480 pixels. IPS (In-Plane Switching) is een schermtechnologie die ontwikkeld is door het Japanse Hitachi om de kijkhoeken en kleurreproductie van displays te verbeteren. De L65 is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart.

Besturingssysteem (OS)

De LG L65 draait op Android 4.4. Android is het mobiele besturingssysteem van Google. Android 4.4 KitKat is, net als alle versies vanaf 4.0, zowel geschikt voor tablets als smartphones. Nieuw voor versie 4.4 zijn onder meer snellere prestaties en een betere accuduur. Daarnaast is er een nieuwe full-screen immersive mode waarin elke pixel op het scherm wordt weergegeven (en alle interface-elementen worden verborgen). Verder is in deze versie Google Cloud Print (waarmee je via WiFi draadloos kan printen met daarvoor geschikte apps) geintegreerd. Google Hangouts+ is vanaf Android 4.4 de centrale plaats voor communicatie: naast chat- en videogesprekken voeren kan je vanuit Hangouts nu ook SMS- en MMS-berichten versturen. Handig is verder een geintegreerde screen recorder, waarmee je een MP4-video kan maken van activiteiten op het scherm. Voor Android 4.4 zijn ook populaire apps als WhatsApp en Angry Birds beschikbaar in de Google Play Store (Android Market).

Multimedia

De |Merk| |Product| ondersteunt dankzij Android standaard een breed scala aan multimedia-bestandsformaten. Op muziekgebied speel je AAC, AAC+ (vanaf Android 4.1), WAV en natuurlijk MP3 zonder converteren af. Op het gebied van afbeeldingen geldt dat voor JPEG, GIF, PNG of BMP. De standaard videospeler ondersteunt ten slotte H.263, H.264 AVC en MPEG4. Uiteraard is het aantal ondersteunde bestandsformaten altijd uit te breiden door een andere muziek- of videospeler te installeren.

Prijzen en beoordelingen LG L65

Van de LG L65 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de LG L65 beschikbaar.

Specificaties LG L65

Algemeen
ProductLG L65
Aankondiging2014
Verkoopstart2014
Design
Kleuren

Gewicht126 gram
Afmetingen127,2 x 66,8 x 9,6 mm
IP codering
Soort simkaartOnbekend
Accuvermogen2.100 mAh
Besturingssysteem
OSAndroid 4.4
CPU/Geheugen
ProcessorQualcomm Snapdragon 200
Kloksnelheid1 core (max 1,2 GHz)
RAMOnbekend
Uitbreidbaar
Opslag4 GB + microSD
Scherm
Scherm4,3" (217 ppi)
Resolutie800 x 480px
SchermsoortIPS
Verstevigd glass
Camera
Camera5,0 megapixel
Flits
Beeldstabilisatie
Selfiecamera0,3 megapixel
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
DatasnelheidHSDPA
DualSIM
VerbindingUSB