Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 3.0
Opslag MB
Scherm8,9" (168 ppi)
Camera5,0 megapixel
Foto LG G-Slate 1 Foto LG G-Slate 2 Foto LG G-Slate 3

Inleiding

De LG G-Slate is de Amerikaanse naam van LG's tablet die in Nederland is verschenen als de LG Optimus Pad (W900). Zie voor meer info aldaar.

Apparaat & afmetingen

De LG G-Slate is een 8,9-inch Android-tablet met een gewicht van 630 gram. De afmetingen van het tablet zijn 24,30 x 14,90 x 1,30 centimeter.

Hardware

De LG G-Slate draait op een 1 GHz NVIDIA Tegra 2 processor en heeft een intern geheugen van 32 GB. De grootte van het werkgeheugen is onbekend. De maximale resolutie van het 8,9\" scherm is 1280 x 768 pixels. Met de ingebouwde webcam kan je de G-Slate ook gebruiken voor videogesprekken over internet.

Connectivity

Er staat 1 USB poort tot je beschikking. Hier kan je randapparatuur als toetsenborden, muizen, of bijvoorbeeld printers op aansluiten. Verder bezit de G-Slate in- en uitgangen voor internet, audio en HDMI. Het is dus mogelijk een extern scherm op de LG aan te sluiten. Bluetooth voor draadloze communicatie met bijvoorbeeld een telefoon ontbreekt helaas. De LG G-Slate kan wel draadloos met internet worden verbonden via WiFi of via een mobiel (HSDPA) netwerk. Voor mobiel internet is wel een mobiel data-abonnement vereist.

Software

De LG G-Slate draait op Android 3.0. Android is het mobiele besturingssysteem van Google. Android 3.0 Honeycomb is speciaal ontworpen voor het gebruik op tablets. De browser-, camera-, contacts- en email-toepassingen in Android 3.0 zijn ook allemaal aangepast voor het gebruik op grotere (tablet)displays. De browser kent enkele van de belangrijkste vernieuwingen. Je kan er nu voor kiezen om automatisch ingelogd te zijn op Google sites (bijvoorbeeld Gmail). Met een Google-account kan je daarnaast automatisch je bookmarks synchroniseren met Google Chrome. Het zoomen en scrollen is verbeterd, wederom met het oog op grotere displays. Meerdere tabs vervangen de verschillende browser-schermen. Niet onbelangrijk is dat in Android 3.0 een \"incognito-modus\" is toegevoegd waarmee je anoniem kan browsen. Android 3.0 is verder de eerste Android-editie die zowel single- als multicore-processors ondersteunt. Voor Android 3.0 zijn ook populaire apps als WhatsApp en Angry Birds beschikbaar in de Android Market.

Prijzen en beoordelingen LG G-Slate

Van de LG G-Slate staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de LG G-Slate beschikbaar.

Specificaties LG G-Slate

Algemeen
ProductLG G-Slate
Aankondiging2011
Verkoopstart2011
Design
Kleuren

Gewicht630 gram
Afmetingen243,0 x 149,0 x 13,0 mm
IP codering
AccuvermogenOnbekend
Besturingssysteem
OSAndroid 3.0
CPU/Geheugen
ProcessorOnbekend
Kloksnelheid2 core (max 1 GHz)
RAMOnbekend
Opslag32 GB
Uitbreidbaar
Scherm
Scherm8,9" (168 ppi)
Resolutie1.280 x 768px
SchermsoortOnbekend
Verstevigd glass
Camera
Camera5,0 megapixel
Flits
SelfiecameraNee
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
Mobiel internetHSDPA
VerbindingNee