Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OS
Opslag MB
SchermOnbekend
CameraNee
Foto Beafon S200 1 Foto Beafon S200 2

Inleiding

Beafon S200 algemeen

De Beafon S200 is het eenvoudigste model in Beafons S200-serie. De serie bestaat verder uit de Beafon S210 (met VGA-camera) en de Beafon S250(met GPS). Al deze modellen zijn zeer gebruikersvriendelijk met grote toetsen, eenvoudige menu's en grote letterweergave. De Beafon S200 is zowel geschikt om mee te bellen als te sms'en. De telefoon heeft een 2-inch kleurendisplay.

Speciale toetsen

De Beafon S200 heeft een speciale toets voor toetsenblokkering en een SOS-knop waarmee in noodsituaties eenvoudig en snel contact wordt gemaakt met de belangrijkste ingestelde contacten. Op het toestel kunnen 500 telefoonnummers worden opgeslagen.

Extra's

Handige extra's op de Beafon S200 zijn de ingebouwde zaklamp en rekenmachine, het trilalarm en de handsfree-functie. Op de 3,5mm poort is elke standaard headset aan te sluiten. De S200 is compatibel met gehoorapparaten en het toetsenbord is verlicht, zodat de toetsen ook in het donker goed te zien zijn.

Apparaat & afmetingen

De Beafon S200 is een seniorentelefoon met een onbekend gewicht. Over de afmetingen zijn nog geen gegevens bekend.

Bel- & datafuncties

De Beafon S200 ondersteunt GSM 900, 1800 en 1900 MHz netwerken. Met de Beafon S200 kunnen zowel tekst (SMS) als multimedia (MMS) berichtjes verstuurd en ontvangen worden. Trilalarm en polyfone of mp3 beltonen behoren uiteraard tot de standaarduitrusting.

Geheugen en connectivity

Over de grootte van het interne geheugen zijn door de fabrikant geen gegevens verstrekt. Er is in totaal 1 slot voor extern MicroSD geheugen beschikbaar. Je kan data door middel van USB overzetten van en naar je PC. De S200 heeft verder nog Bluetooth (voor draadloze communicatie met andere Bluetooth apparaten, zoals headsets).

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats op het apparaat zelf. De Beafon S200 is uitgerust met een TFT kleurenscherm. De Beafon S200 draait op .

Prijzen en beoordelingen Beafon S200

Van de Beafon S200 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Beafon S200 beschikbaar.

Specificaties Beafon S200

Algemeen
ProductBeafon S200
Aankondiging2011
Verkoopstart2011
Design
Kleuren

GewichtOnbekend
AfmetingenOnbekend
IP codering
Soort simkaartOnbekend
AccuvermogenOnbekend
Besturingssysteem
OS
CPU/Geheugen
ProcessorOnbekend
KloksnelheidOnbekend
RAMOnbekend
Uitbreidbaar
OpslagOnbekend
Scherm
SchermOnbekend
Resolutie
SchermsoortTFT
Verstevigd glass
Camera
CameraNee
Flits
Beeldstabilisatie
SelfiecameraNee
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
DatasnelheidCSD
DualSIM
VerbindingUSB