Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSToesteleigen
Opslag MB
SchermOnbekend
CameraNee
Foto Beafon S250 1

Inleiding

Beafon S250 algemeen

De Beafon S250 is hetzelfde toestel als de Beafon S210, maar beschikt als extra over GPS. Daartegenover staat dat de VGA-camera van de S210 ontbreekt. Grote knoppen, grote letterweergave en eenvoudige menu's maken de S250 net als de S210 zeer geschikt voor seniore gebruikers.

SOS-knop & gehoorapparaatvriendelijk

De Beafon S250 beschikt aan de achterzijde over een SOS-knop. In noodsituaties wordt hiermee in een handomdraai contact gelegd met de belangrijkste zelf ingestelde contacten. De S250 is te gebruiken in combinatie met een gehoorapparaat en wordt geleverd met een gebruikersvriendelijke desktop-oplader, zodat er niet allerhande aparte oplaadkabels nodig zijn.

Bluetooth & GPS

De Beafon S250 is voorzien van Bluetooth, waarmee ook handsfree bellen in de auto tot de mogelijkheden behoort. Handig is de ondersteuning van GPS, zodat de ontvanger kan zien vanaf welke locatie noodberichten zijn verstuurd.

Apparaat & afmetingen

De Beafon S250 is een seniorentelefoon met GPS met een onbekend gewicht. Over de afmetingen zijn nog geen gegevens bekend. De gebruikstijd van de hangt af van de mate van gebruik.

Bel- & datafuncties

De Beafon S250 ondersteunt GSM 900, 1800 en 1900 MHz netwerken. Met de Beafon S250 kunnen zowel tekst (SMS) als multimedia (MMS) berichtjes verstuurd en ontvangen worden. Trilalarm en polyfone of mp3 beltonen behoren uiteraard tot de standaarduitrusting.

Geheugen en connectivity

Over de grootte van het interne geheugen zijn door de fabrikant geen gegevens verstrekt. Er is in totaal 1 slot voor extern MicroSD geheugen beschikbaar. Je kan data door middel van USB overzetten van en naar je PC. De S250 heeft verder nog Bluetooth (voor draadloze communicatie met andere Bluetooth apparaten, zoals headsets).

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats op het apparaat zelf. De Beafon S250 is uitgerust met een TFT kleurenscherm.

Prijzen en beoordelingen Beafon S250

Van de Beafon S250 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Beafon S250 beschikbaar.

Specificaties Beafon S250

Algemeen
ProductBeafon S250
Aankondiging2011
Verkoopstart2011
Design
Kleuren

GewichtOnbekend
AfmetingenOnbekend
IP codering
Soort simkaartOnbekend
AccuvermogenOnbekend
Besturingssysteem
OSToesteleigen
CPU/Geheugen
ProcessorOnbekend
KloksnelheidOnbekend
RAMOnbekend
Uitbreidbaar
OpslagOnbekend
Scherm
SchermOnbekend
Resolutie
SchermsoortTFT
Verstevigd glass
Camera
CameraNee
Flits
Beeldstabilisatie
SelfiecameraNee
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
DatasnelheidCSD
DualSIM
VerbindingUSB