menu sluiten
Hoofdpagina Nieuws tips testen
Telefoons Audio Tablets navigatie camera's e-readers Wearables
zoek

Belminuten bijkopen bij Simyo

Belminuten bijkopen bij Simyosep 17Simyo introduceert vandaag een nieuwe extra bundel. Simyo Sim Only-klanten kunnen voortaan naast MB’s bijkopen ๓๓k op elk moment belminuten en sms’jes bijkopen. Handig als je belbundel eerder op is dan verwacht. Met deze extra belbundel kan je een vast, laag tarief mobiel blijven bellen.

De extra belbundel bestaat uit 50 belminuten of sms’jes en kost 2 euro. Het beltarief is daarmee 4 cent per minuut. Dit is fors lager dan het reguliere buitenbundeltarief van 31 cent per minuut. Je kan de belminutenbundel bijkopen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app. De extra belbundel is geldig tot het einde van de maand, net als je gewone bundels. Daarna vervallen de minuten van de extra belbundel.

“Deze nieuwe bundel is ontstaan dankzij feedback van Simyo klanten. Klanten komen regelmatig met idee๋n om de service van Simyo nog verder te verbeteren. Sinds 2014 scoort Simyo al consequent de hoogste klantloyaliteit-score van de telecommarkt.” aldus Simyo in een persbericht. 

Afgelopen verlaagde Simyo reeds de prijzen en werd de standaard internetsnelheid verhoogd naar 4G.

05 september 2017 - 15:22
Dossier: Bel en datadiensten
Bron: PortableGear

Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord