menu sluiten
Hoofdpagina Nieuws tips testen
Telefoons Audio Tablets navigatie camera's e-readers Wearables
zoek

Simyo verlaagt prijzen en maakt 4G gratis

Simyo verlaagt prijzen en maakt 4G gratismrt 17Simyo vernieuwt per 14 maart 2017 zijn bel- en internetbundels. Je kan nu onder andere kiezen uit een onbeperkte belbundel. Daarnaast wordt 4G gratis voor alle klanten en worden de internetbundels in prijs verlaagd.

Volgens Bart Versteijlen, General Manager van Simyo, hebben klanten behoefte aan een betaalbaar, eenvoudiger aanbod mιt snel internet. “Ook is de internetsnelheid dankzij moderne smartphones steeds belangrijker geworden. Dit, in combinatie met het snelle en stabiele 4G-netwerk van KPN, heeft ervoor gezorgd dat we nu gratis 4G en goedkopere internetbundels aanbieden aan onze Sim Only-klanten.”

Simyo belbundels
Simyo belbundels

Klanten van Simyo kunnen voortaan ook kiezen voor onbeperkt bellen. Net als vroeger is een sms’je gelijk aan ιιn minuut bellen. Ook de internetbundels zijn goedkoper en overzichtelijker geworden. De internetbundels hebben 1.000, 2.000 of 4.000 MB. Deze bundels zijn flink in prijs gedaald.

Tot slot is 4G-internet voortaan gratis voor sim-only-gebruikers. Je hoeft hiervoor alleen maar 4G aan te zetten via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app. Staat 4G al aan? Dan hoef je niets te doen om 4G-internet gratis te gebruiken. De nieuwe bundels gaan per direct in.

14 maart 2017 - 12:00
Dossier: Bel en datadiensten
Bron: PortableGear

Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord