menu sluiten
Hoofdpagina Nieuws tips testen
Telefoons Audio Tablets navigatie camera's e-readers Wearables
zoek

Alcatel met IDOL 5 op IFA

Alcatel met IDOL 5 op IFA 1 sepAlcatel introduceerde vandaag het nieuwste lid van de Alcatel IDOL-familie: de IDOL 5. Dit nieuwe vlaggenschip van Alcatel is uitgerust met een krachtige camera en de mogelijkheid om meerdere social accounts tegelijkertijd te gebruiken.

Reminderservice

De Alcatel IDOL 5 is nog niet verkrijgbaar. Wil je als eerste weten wanneer de Alcatel IDOL 5 te koop is? Schrijf je dan in voor de gratis Reminder service!
Alcatel IDOL 5 reminder
Alle telefoon-reminders
Wekelijkse nieuwsbrief

Hou mij op de hoogte!

De IDOL 5 is met 7,5 mm is hij slank gebouwd en combineert een aluminium body met een helder 5,2-inch Full HD-scherm. Het 2,5D gebogen glas en de afgeronde hoeken geven het toestel een zachte uitstraling. De IDOL 5 is uitgerust met een 13-megapixel-camera, met een f/2.0 diafragma, snelle hybride autofocus (PDAF + CAF) met een dual-tone LED-flits. De IDOL 5 beschikt ook over een 5-megapixel frontcamera met flitser en een groothoeklens van maar liefst 84 graden.

Alcatel IDOL5
Alcatel IDOL5

De IDOL 5 is voorzien van de nieuwe App Cloner-functionaliteit, waarmee gebruikers een app kunnen dupliceren, zoals Facebook, WhatsApp of Snapchat en daarmee op meerdere apps ingelogd kunnen blijven met verschillende accounts. Je hoeft daardoor niet meer rond te lopen met twee toestellen of steeds te wisselen tussen bijvoorbeeld je zakelijke en je privι-account.

Alcatel IDOL5
Alcatel IDOL5

“Onze klanten leven in het hier en nu en daarom streefden wij ernaar een vlaggenschip te maken dat altijd het onderste uit de kan haalt. Met de IDOL 5 halen gebruikers spannende, nieuwe multimedia-opties in huis en hoeven ze niet steeds in- en uit te loggen bij het wisselen tussen verschillende social media accounts.” aldus Eric Vallet, General Manager Europe.

De IDOL 5 volgt de IDOL 4 op en is begin vanaf het vierde kwartaal van 2017 beschikbaar in de kleur zilver, voor de adviesprijs van 239 euro. De IDOL 4 is tijdens de IFA 2016 gepresenteerd.

01 september 2017 - 21:13
Dossier: Smartphones
Bron: PortableGear

Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord