Interessant:

Sony Xperia C4 te koop in Nederland

nieuws 4 juli 2015 om 11:45

De Sony Xperia C4 PROselfie-smartphone, een Android-smartphone met een 5,5-inch Full HD-display en een 13-megapixel camera, is vanaf nu beschikbaar in Nederland voor een adviesprijs van 349 euro.

De Sony Xperia C4 is een zogenaamde 'PROselfie'-smartphone van Sony. Dit houdt in dat het toestel bijzonder geschikt is voor het maken van selfies dankzij een 5-megapixel frontcamera met een 25mm G-lens, een Sony Exmor R for mobile-sensor, een soft LED-flitser en HDR-functionaliteiten. Aan de achterzijde van de Xperia C4 vind je daarnaast een 13-megapixel camera met autofocus en HDR, en je kan gebruik maken van creatieve Sony camera-apps, zoals AR Mask en Style Portrait.

Sony Xperia C4
Sony Xperia C4

De Xperia C4 beschikt verder over een groot en helder 5,5-inch Full HD IPS-display en geavanceerde audiotechnologieen, zoals Clear Audio+ en XlouD, voor een goede geluidskwaliteit. De 64-bit octa-core processor, 4G-support, en de 2.600 mAh batterij zorgen voor een batterijduur van meer dan acht uur.

De Sony Xperia C4 is beschikbaar in het wit, zwart of mint en ligt nu in de Nederlandse winkels voor een adviesprijs van 349 euro.

portablegear.nl


Gerelateerde producten