Interessant:

Minecraft: Story Mode getoond in trailer

nieuws 6 juli 2015 om 09:38

Spelontwikkelaar Telltale Games heeft de eerste details en officiele trailer van de episodische adventuregame 'Minecraft: Story Mode' naar buiten gebracht. Het spel verschijnt later dit jaar voor onder meer iOS en Android.

Telltale Games kondigde Minecraft: Story Mode eind vorig jaar reeds aan. Het spel is geen add-on voor Minecraft, maar een geheel op zichzelf staande game, die in vijf verschillende episodes zal verschijnen voor iOS, Android, PC/Mac, PlayStation 3 en 4 en Xbox 360 en Xbox One.

In het spel neem je de rol aan van protagonist Jesse, die wordt ingesproken door acteur Patton Oswalt (vooral bekend als Spence uit de serie The King of Queens). Jesse en zijn vrienden moeten samen op avontuur om 'The Order of the Stone' te vinden om wereld te redden.

"We hebben nauw samengewerkt met het fantastische team van Mojang [ontwikkelaar van Minecraft red.] om ervoor te zorgen dat dit verhaal op een natuurlijke wijze aansluit bij de Minecraft-wereld die fans kennen en waar ze van houden", aldus Kevin Bruner, CEO van Telltale Games. 

Minecraft: Story Mode komt later dit jaar beschikbaar.

Naschrift: Minecraft: Story Mode is in oktober 2015 uitgebracht voor iOS en Android.

Telltale