Interessant:

Leuke gadgets voor de feestdagen

tips 29 november 2019 om 16:48

We zetten een aantal leuke cadeautips voor je op een rij voor de Sinterklaas en Kerstmist. Met prijzen van 15 tot 200 euro zit er voor elk budget een leuke gadget bij.

Cellularline Petit True

Draadloze oordoppen worden steeds goedkoper. Cellularline biedt met de Petit True een setje aan voor nog geen 60 euro. De oordoppen gebruiken de True Wireless Stereo-technologie voor een goede geluidservaring. Een doosje om de doppen op te slaan wordt meegeleverd. Deze gebruik je ook om de oordopjes op te laden.

Cellularline Petit True
Cellularline Petit True

Honor Band 5

De Honor Band 5 is een aantrekkelijk geprijsde fitnesstracker met een adviesprijs van nog geen 30 euro. De Band 5 heeft een AMOLED full colour touchscreen van 0,95 inch, meerdere sport- en fitnessmodi en tot 14 dagen gebruik met één batterijlading. TruSleep-technologie helpt slaapkwaliteit bij te houden en te bewaken en kan meer dan 200 suggesties geven om de slaapkwaliteit te verbeteren. Leuk voor jezelf, maar ook ideaal voor kinderen, zeker omdat de polsband ook om zeer kleine polsen past. 

Honor - Band 5
Honor - Band 5

Cellularline Voyager

Met de winter(sport) in aantocht is het prettig om je telefoon extra te beschermen tegen regen, sneeuw en ijs. De Voyager van Cellularline is een waterdichte hoes voor je smartphone. De werking is eenvoudig: plaats je toestel in de hoes en druk de bovenkant dicht. De hoes is waterdicht tot 20 meter diepte en houdt sneeuw, stof, bladeren en zand weg van je toestel. Voor nog geen 15 euro een perfecte bescherming voor je toestel.

Cellularline Voyager
Cellularline Voyager

Polar Ignite

De Polar Ignite werd eind juni door Polar geïntroduceerd en is bedoeld voor sport- en fitnessliefhebbers om indoor en outdoor-activiteiten te combineren met een ‘always online’-levensstijl. Het fitnesshorloge beschikt over GPS, een kleurentouchscreen en een batterij die tot vijf dagen meegaat. Het biedt slaapanalyses, inzicht in het herstel en gepersonaliseerde trainingsbegeleiding. Hiermee is de Polar Ignite een veelzijdige trainingshulp bij een groot aantal sporten en activiteiten. Het horloge kost nog geen 200 euro en zal met name de buitensporters bekoren.

Polar Ignite
Polar Ignite

Honor 9X

De Honor 9X is de opvolger van de populaire Honor 8X, waarvan wereldwijd 15 miljoen exemplaren over de toonbank zijn gegaan. De Honor 9X ziet er erg goed uit. Het toestel is gemaakt van glas en metaal, en heeft in de hoeken en aan de achterzijde lichte rondingen. Het toestel heeft een groot ononderbroken 6,59-inch scherm dankzij een pop-up selfiecamera. De 4.000 mAh-accu is ruim voldoende voor een dag gebruik. De accu laad je in 30 minuten ongeveer 30 procent vol. De 9X draait verder op een midrange Kirin 710F, met 4 GB RAM en 128 GB opslaggeheugen. Helaas is er geen NFC aanwezig, waardoor draadloos betalen bijvoorbeeld niet mogelijk is. Af en toe is het toestel bij Honor zelf te krijgen voor 199 euro. De gemiddelde winkelprijs op dit moment is 229 euro.

Honor 9X
Honor 9X

portablegear.nl