Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSToesteleigen
Opslag MB
SchermOnbekend
CameraNee
Foto SonyEricsson T68i 1 Foto SonyEricsson T68i 2 Foto SonyEricsson T68i 3

Inleiding

Telefoonversies met een i zijn in de mode. Ook SonyEricsson blijft niet achter. De T68i is een opgewaardeerde versie van de T68.

Apparaat & afmetingen

De SonyEricsson T68i is een smartphone met een gewicht van 85 gram. De afmetingen van de telefoon zijn 10,00 x 4,80 x 2,00 centimeter. De spreektijd bedraagt (onder ideale omstandigheden) 200 minuten. De standbytijd bedraagt onder deze omstandigheden 450 uur.

Bel- & datafuncties

De SonyEricsson T68i ondersteunt GSM 900, 1800 en 1900 MHz netwerken. Met de T68i kan je mobiel internetten dankzij de GPRS ondersteuning. De snelheid is vergelijkbaar met internet over de vaste telefoon. Met de SonyEricsson T68i kunnen zowel tekst (SMS) als multimedia (MMS) berichtjes verstuurd en ontvangen worden. Dankzij de emailondersteuning kan je ook gewoon je eigen emails lezen. Trilalarm en polyfone of mp3 beltonen behoren uiteraard tot de standaarduitrusting.

Geheugen en connectivity

De SonyEricsson T68i heeft geen intern geheugen. Dit geheugen is niet uitbreidbaar. Om de SonyEricsson T68i met je PC te verbinden heb je een speciale SonyEricsson datakabel nodig. De T68i heeft verder nog Bluetooth (voor draadloze communicatie met andere Bluetooth apparaten, zoals headsets).

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats op het apparaat zelf. De SonyEricsson T68i is uitgerust met een LCD kleurenscherm.

Prijzen en beoordelingen SonyEricsson T68i

Van de SonyEricsson T68i staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de SonyEricsson T68i beschikbaar.

Specificaties SonyEricsson T68i

Algemeen
ProductSonyEricsson T68i
Aankondiging2003
Verkoopstart2003
Design
Kleuren

Gewicht85 gram
Afmetingen100,0 x 48,0 x 20,0 mm
IP codering
Soort simkaartOnbekend
AccuvermogenOnbekend
Besturingssysteem
OSToesteleigen
CPU/Geheugen
ProcessorOnbekend
KloksnelheidOnbekend
RAMOnbekend
Uitbreidbaar
OpslagOnbekend
Scherm
SchermOnbekend
Resolutie
SchermsoortLCD
Verstevigd glass
Camera
CameraNee
Flits
Beeldstabilisatie
SelfiecameraNee
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
DatasnelheidGPRS
DualSIM
VerbindingNee