Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 7.0
Opslag MB
Scherm5,5" (267 ppi)
Camera13,0 megapixel
Foto Sony Xperia L1 1 Foto Sony Xperia L1 2 Foto Sony Xperia L1 3 Foto Sony Xperia L1 4 Foto Sony Xperia L1 5 Foto Sony Xperia L1 6 Foto Sony Xperia L1 7 Foto Sony Xperia L1 8

Inleiding

De Sony Xperia L1 is een midrange smartphone van Sony uit april 2017. De L1 is het eerste toestel in de nieuwe L-serie. Qua specificaties is het een echt midrange toestel, met 4G, een quad-core processor en 2 GB RAM. Het downloaden en opslaan van content wordt ook gemakkelijk gemaakt dankzij 16GB opslaggeheugen, dat verder uitgebreid kan worden met een MicroSD geheugenkaartje van wel 256GB, waarop je veilig foto's en video's kunt opslaan. Op de achtergrond draait “Smart Cleaner” om jouw Xperia L1 altijd de maximale kracht te bieden. Smart Cleaner stopt automatisch ongebruikte processen en verwijdert overbodige gegevens zodat jouw toestel altijd topprestaties levert en langer meegaat zonder op te laden. De Sony Xperia L1 is begin 2018 opgevolgd door de Xperia L2.

Besturingssysteem Sony Xperia L1

Android is het mobiele besturingssysteem van Google. Android N (of Android 7.0 Nougat) biedt een aantal verbeteringen ten opzichte van de vorige versies. In Android Nougat (Android 7.0) kan je makkelijker meerdere apps tegelijkertijd draaien. Op smartphones en tablets kan je twee apps naast elkaar draaien in split-screen modus. Google heeft veel aandacht besteed aan de notificaties in Android Nougat. Gebruikers krijgen een direct reply mogelijkheid, om zonder het notificatiescherm te verlaten een antwoord te typen en te versturen. In Android Nougat is ook het update-proces geoptimaliseerd. Android Nougat downloadt en installeert beveiligingsupdates in de achtergrond. Je hoeft daardoor niet meer je telefoon op te starten en het lange updateproces uit te zitten. Ook met Virtual Reality heeft Google rekening gehouden. Android Nougat is beter geschikt voor Virtual Reality dankzij de nieuwe VR Mode. Met Android Instant Apps kan je verder een app gebruiken zonder hem eerst te installeren.

Prijzen en beoordelingen Sony Xperia L1

Van de Sony Xperia L1 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Sony Xperia L1 beschikbaar.

Specificaties Sony Xperia L1

Algemeen
ProductSony Xperia L1
Aankondiging2017
Verkoopstart2017
Design
Kleuren

MassaNee
Afmetingen151,0 x 74,0 x 8,7 mm
IP codering
Soort simkaartnano-SIM
Accuvermogen2.620 mAh
Besturingssysteem
OSAndroid 7.0
CPU/Geheugen
ProcessorMediatek MT6737
Kloksnelheid4 core (max 1,5 GHz)
RAM2 GB
Uitbreidbaar
Opslag16 GB + microSD
Scherm
Scherm5,5" (267 ppi)
Resolutie720 x 1.280px
SchermsoortOnbekend
Verstevigd glass
Camera
Camera13,0 megapixel
Aantal camera'sNee
Flits
Beeldstabilisatie
Selfiecamera5,0 megapixel
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
Datasnelheid4G/LTE
DualSIM
VerbindingUSB-C