Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSToesteleigen
Opslag MB
SchermOnbekend
CameraNee
Foto Siemens SL55 1 Foto Siemens SL55 2 Foto Siemens SL55 3 Foto Siemens SL55 4 Foto Siemens SL55 5

Inleiding

De Siemens SL55 is qua concept werkelijk revolutionair. Het keypad van de telefoon is namelijk inschuifbaar, zodat je die alleen ziet als je hem nodig hebt! In combinatie met het kleurenscherm en de polyfonie een leuk toestel.

Apparaat & afmetingen

De Siemens SL55 is een zakelijke basic telefoon met een gewicht van 79 gram. De afmetingen van de telefoon zijn 8,20 x 4,50 x 2,20 centimeter. De spreektijd bedraagt (onder ideale omstandigheden) 210 minuten. De standbytijd bedraagt onder deze omstandigheden 200 uur.

Bel- & datafuncties

De Siemens SL55 ondersteunt GSM 900, 1800 en 1900 MHz netwerken. Met de Siemens SL55 kunnen zowel tekst (SMS) als multimedia (MMS) berichtjes verstuurd en ontvangen worden. Dankzij de emailondersteuning kan je ook gewoon je eigen emails lezen. Trilalarm en polyfone of mp3 beltonen behoren uiteraard tot de standaarduitrusting.

Geheugen en connectivity

De Siemens SL55 heeft geen intern geheugen. Er is in totaal 1 slot voor extern Geen geheugen beschikbaar. Om de Siemens SL55 met je PC te verbinden heb je een speciale Siemens datakabel nodig. Dit toestel heeft verder nog IRDA (infrarood).

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats op het apparaat zelf. De Siemens SL55 is uitgerust met een LCD kleurenscherm (4.096 kleuren). TFT (Thin Film Transistor)-LCD is een van de meest toegepaste schermtechnologieŽn voor telefoons. Deze technologie is relatief goedkoop en de schermen zijn bij normaal licht prima af te lezen. Nadeel is dat TFT-displays in fel (zon)licht vrijwel niet te zien zijn. Dit scherm heeft een resolutie van 101 x 80 pixels.

Prijzen en beoordelingen Siemens SL55

Van de Siemens SL55 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Siemens SL55 beschikbaar.

Specificaties Siemens SL55

Algemeen
ProductSiemens SL55
Aankondiging2003
Verkoopstart2003
Design
Kleuren

Gewicht79 gram
Afmetingen82,0 x 45,0 x 22,0 mm
IP codering
Soort simkaartOnbekend
AccuvermogenOnbekend
Besturingssysteem
OSToesteleigen
CPU/Geheugen
ProcessorOnbekend
KloksnelheidOnbekend
RAMOnbekend
Uitbreidbaar
OpslagOnbekend
Scherm
SchermOnbekend
Resolutie101 x 80px
SchermsoortLCD
Verstevigd glass
Camera
CameraNee
Flits
Beeldstabilisatie
SelfiecameraNee
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
DatasnelheidCSD
DualSIM
VerbindingNee