Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSToesteleigen
Opslag MB
SchermOnbekend
CameraNee
Foto Siemens A60 1 Foto Siemens A60 2

Inleiding

Met zijn kleurenscherm, polyfone ringtones en aantrekkelijke prijs is de A60 een leuk toestel. Ook handig is de triband ondersteuning waardoor je de A60 overal in de wereld kan gebruiken. Verder weinig features. Een echte moderne instapper dus.

Apparaat & afmetingen

De Siemens A60 is een smartphone met een gewicht van 85 gram. De afmetingen van de telefoon zijn 11,00 x 4,70 x 2,30 centimeter. De spreektijd bedraagt (onder ideale omstandigheden) 300 minuten. De standbytijd bedraagt onder deze omstandigheden 250 uur.

Bel- & datafuncties

De Siemens A60 ondersteunt GSM 900, 1800 en 1900 MHz netwerken. Met de A60 kan je mobiel internetten dankzij de GPRS ondersteuning. De snelheid is vergelijkbaar met internet over de vaste telefoon. Met de Siemens A60 kunnen zowel tekst (SMS) als multimedia (MMS) berichtjes verstuurd en ontvangen worden. Trilalarm en polyfone of mp3 beltonen behoren uiteraard tot de standaarduitrusting.

Geheugen en connectivity

De Siemens A60 heeft geen intern geheugen. Er is in totaal 1 slot voor extern Geen geheugen beschikbaar. Om de Siemens A60 met je PC te verbinden heb je een speciale Siemens datakabel nodig.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats op het apparaat zelf. De Siemens A60 is uitgerust met een TFT kleurenscherm (4.096 kleuren). TFT (Thin Film Transistor)-LCD is een van de meest toegepaste schermtechnologieŽn voor elektronische apparaten. Deze technologie is relatief goedkoop en de schermen zijn bij normaal licht prima af te lezen. Nadeel is dat TFT-displays in fel (zon)licht vrijwel niet te zien zijn. Dit scherm heeft een resolutie van 101 x 80 pixels.

Prijzen en beoordelingen Siemens A60

Van de Siemens A60 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Siemens A60 beschikbaar.

Specificaties Siemens A60

Algemeen
ProductSiemens A60
Aankondiging2004
Verkoopstart2004
Design
Kleuren

Gewicht85 gram
Afmetingen110,0 x 47,0 x 23,0 mm
IP codering
Soort simkaartOnbekend
AccuvermogenOnbekend
Besturingssysteem
OSToesteleigen
CPU/Geheugen
ProcessorOnbekend
KloksnelheidOnbekend
RAMOnbekend
Uitbreidbaar
OpslagOnbekend
Scherm
SchermOnbekend
Resolutie101 x 80px
SchermsoortTFT
Verstevigd glass
Camera
CameraNee
Flits
Beeldstabilisatie
SelfiecameraNee
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
DatasnelheidGPRS
DualSIM
VerbindingNee