Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Scherm
OSToesteleigen
Opslag MB
WiFi
Foto Sandisk slotMusic Player 1 Foto Sandisk slotMusic Player 2

Inleiding

De SanDisk Sansa slotMusic Player is een budget MP3-speler die speciaal is ontworpen voor gebruik met SanDisk's slotMusic-kaarten. Dit is een nieuw fysiek muziekformaat van SanDisk, waarmee microSD-kaartjes een volledig (DRM-vrije) muziek-CD in MP3-formaat (met extra's) kunnen bevatten. Als je de slotMusic-kaart in de SanDisk Sansa slotMusic Player stopt, kan je gelijk de muziek beluisteren, zonder password in te voeren of iets te hoeven downloaden. Uiteraard moet je dan wel een voorgeladen microSD-kaart hebben. De compacte slotMusic Player wordt daarom geleverd met een microSD-kaart van 1GB met muziek. De SanDisk Sansa slotMusic Player is compitabel met MP3- en onbeschermde WMA-bestanden. Helaas zijn er verder niet veel extra's en ook is er geen intern geheugen en geen oplaadbare batterij. Daarentegen worden wel microSD-kaarten van 16GB ondersteunt en heeft de speler een erg klantvriendelijke prijs.

Apparaat & afmetingen

De Sandisk slotMusic Player is een budget MP3-speler voor slotMusic- en microSD-kaarten met een gewicht van 62 gram. De afmetingen van de speler zijn 6,80 x 3,00 x 1,50 centimeter. De Sandisk slotMusic Player is verkrijgbaar in de kleuren zwart en rood.

Geheugen en connectivity

Over de grootte van het interne geheugen zijn door de fabrikant geen gegevens verstrekt. Er is in totaal 1 slot voor extern microSD geheugen beschikbaar. De Sandisk slotMusic Player sluit je via USB aan op je computer.

Multimedia

Met de Sandisk slotMusic Player kan je MP3 en WMA muziekbestanden afspelen. De kwaliteit van deze bestanden is vergelijkbaar met cd-kwaliteit. Deze Sandisk heeft geen ingebouwde FM radio. Ook een voicerecorder ontbreekt.

Prijzen en beoordelingen Sandisk slotMusic Player

Van de Sandisk slotMusic Player staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. De Sandisk slotMusic Player is door 3bronnen getest met als (gemiddeld) cijfer een 5,7. Lees in het Sandisk slotMusic Player testoverzicht de testen

Specificaties Sandisk slotMusic Player

Algemeen
ProductSandisk Sansa slotMusic Player
Aankondiging2008
Verkoopstart2008
Design
Kleuren

Gewicht62 gram
Afmetingen68,0 x 30,0 x 15,0 mm
Scherm
Scherm
Resolutie
Geheugen
OSToesteleigen
OpslagOnbekend + microSD
Uitbreidbaar
AudioformatenMP3, WMA
Videoformaten
Camera
CameraNee
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
FMTunerNee
VerbindingUSB