Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 4.2
Opslag MB
Scherm5,0" (441 ppi)
Camera13,0 megapixel
Foto Samsung Galaxy S4 1 Foto Samsung Galaxy S4 2 Foto Samsung Galaxy S4 3 Foto Samsung Galaxy S4 4 Foto Samsung Galaxy S4 5 Foto Samsung Galaxy S4 6 Foto Samsung Galaxy S4 7 Foto Samsung Galaxy S4 8 Foto Samsung Galaxy S4 9 Foto Samsung Galaxy S4 10 Foto Samsung Galaxy S4 11 Foto Samsung Galaxy S4 12
De Samsung Galaxy S4 zet een nieuwe standaard voor Android-smartphones dankzij een fantastische camera, innovatieve bewegingsbediening en eersteklas multitasking.
laptopmag.com | maart 2013

De Samsung Galaxy S4 is de ultieme Android-telefoon voor 2013 en biedt voor iedereen wat wils. Het toestel is nog beter dan de voorgaande Galaxy S3.
pcmag.com | maart 2013

De Samsung Galaxy S4 is een fantastisch apparaat, waarmee de smartphone op verschillende terreinen wordt geherdefineerd. De bewegingsbesturing is tof en de touch-ervaring is fantastisch. Oftewel: een smartphone die je keer op keer weer uit je broekzak wil halen.
techradar.com | maart 2013

De Samsung Galaxy S4 is een prachtige smartphone. Alles is beter dan op de voorgaande Galaxy-modellen, maar voor veel consumenten zal het aantal functionaliteiten te overweldigend zijn.
t3.com | maart 2013

De Samsung Galaxy S4 is een nog betere smartphone dan de Galaxy S3. Het toestel heeft meer functionaliteiten en allerlei kleine verbeteringen. Er is vrijwel niets slechter geworden - daar lach je misschien om, maar bij sommige opvolgers van succesvolle toestellen gebeurt dat wel.
pocket-lint.co.uk | maart 2013

De Samsung Galaxy S4 ziet er niet heel anders uit dan de concurrentie en heeft ook geen functionaliteiten waarmee de concurrentie wordt overdonderd, maar het is wel een waardige opvolger van de Galaxy S3. Het is een van de beste en krachtigste smartphones op de markt, maar Samsung vertrouwt iets te veel op haar merknaam en successen uit het verleden in plaats van op innovatie of een fantastisch design.
trustedreviews.com | maart 2013

De Samsung Galaxy S4 biedt zoveel mogelijkheden en krachtige prestaties, dat je haast zou denken dat het toestel nog groter had moeten zijn. De S4 biedt alles wat de S3bood, maar in een nog dunnere behuizing en dat is knap. De vele extra functionaliteiten zijn nuttig en leuk en tonen een glimp van de toekomst van smartphones.
mobilechoiceuk.com | maart 2013